Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Alin Ignat va fi susținut de PNL pentru funcția de viceprimar al municipiului Alba Iulia după alegerile locale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânărul Alin Ignat va fi susținut de PNL, după alegerile locale, pentru funcția de viceprimar al municipiului Alba Iulia, în contextul în care Gabriel Pleșa și-a arătat intenția de a candida la Camera Deputaților, a spus, joi, la radio Unirea FM, secretarul general adjunct al PNL, Florin Roman.

Alin Ignat01Roman a arătat că celălalt viceprimar, Paul Voicu, va avea în continuare susținerea PNL pentru această funcție.

Acestea se vor întâmpla, bineînțeles, dacă liberalii vor întruni majoritate în Consiliul Local Alba Iulia.

”O altă prezență tânără pe această listă de consilieri este cea a lui Alin Ignat. Cu Alin avem chiar gânduri mai serioase, depinde în primul rând de el. Vom începe la Alba Iulia cu garnitura Mircea Hava – primar, Paul Voicu – viceprimar. Deci vom merge pe continuitate, dar domnul Pleșa și-a arătat intenția de a candida la alegerile parlamentare și îl vom susține pentru acest lucru. Prin urmare e foarte probabil ca domnul Pleșa să devină deputat al PNL de Alba, iar locul domniei sale să fie luat de mai tânărul lui coleg, Alin Ignat”, a spus Roman.

Președintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, a mai spus că și Gabriel Lupea va ocupa un loc eligibil pe lista de consilieri locali ai municipiului Alba Iulia. Gabi Lupea ar urma să fie confirmat de Biroul Național al PNL ca și copreședinte al PNL Alba după plecarea lui Cristian Radu. Despre Lupea, Roman a spus că e ”un coleg harnic fără probleme de integritate”.

În ceea ce privește listele de consilieri la Consiliul Județean Alba, Roman a spus că ”domnul Ponoran junior” (n.a. Tudor Ponoran) ocupă un loc eligibil.

Roman a adăugat că liberalii vor susține și femei pe listele de consilieri județeni, pronunțând numele doamnelor Șarlea și Hărăguș. La Consiliul Local va fi susținută în continuare Monica Onețiu, a mai spus Roman.

Alegerile locale au loc în 5 iunie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea