Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier lângă Răhău: Un tânăr șofer din Doștat, cu alcool la bord, și-a parcat masina cu rotile-n sus, pe aratura

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale si Europene au intervenit, sâmbătă, în jurul orei 22.30, pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe Drumul National 1, la km 357+900 metri, în afara localității Răhău, județul Alba.

F.G., de 23 ani, din localitatea Doștat, județul Alba, în timp ce a condus autoturismul, nu a adaptat viteza de deplasare corespunzătoare pe un sector de drum in curba, a pierdut controlul autoturismului si s-a răsturnat in afara parții carosabile.

În urma producerii accidentului F.G., şi 2 tineri pasageri in autoturism, au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi la Spitalul Municipiului Sebeș.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0, 46 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar la Spitalul Municipiului Sebeș, i-au fost recoltate mostre de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de F.G. sunt continuate cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea