Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier în Aiud: Bărbat de 63 de ani, lovit de o autoutilitară în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident bicicletaUn bărbat în vârstă de 63 de ani a fost rănit, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs în municipiul Aiud. Acesta traversa strada pe trecerea de pietoni, pe lângă bicicletă, și a fost lovit de soferul unei autoutilitare care nu i-a acordat prioritate de trecere. Bărbatul a fost transportat la spital cu leziuni corporale ușoare.  

Potrivit IPJ Alba, a  data de 25.06.2016,  în jurul orelor 09,25, la intersecţia străzilor Ion Creangă cu Gării din municipiul Aiud, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Aiud, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 63 de ani, din Aiud, angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, pe lângă bicicletă. acroşându-l.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Aiud unde a primit îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Bogdan Ilea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? De sărbătoarea de Florii, în data de 27-27 aprilie, Jandarmii din Alba vor asigura ordinea publică la mai multe evenimente și locașe de cult din județ. De Sărbătoarea Floriilor, jandarmii vor fi la datorie pentru siguranța cetățenilor. Jandarmeria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea