Rămâi conectat

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, pasă de gol la România tineret

Dan HENEGAR

Publicat

în

Convocat în premieră la echipa națională de tineret a României, Andrei Mărginean, mijlocașul originar din Zlatna, a oferit o pasă de gol în partida amicală dintre Maroc Under 20 și România încheiată la egalitate scor 2-2 (0-1).

Disputat pe Stadionul “Prince Moulay Hassan” din Rabat, jocul test a fost unul spectacolos, cu “tricolorii mici” avÂnd avantaj la pauză (reușită D. Albu, 28), dar gazdele au întors scorul prin goluri în minutele 70 și 74. Introdus în teren în ultima jumătate de oră fotbalistul din Alba legitimat la ACR Messina a oferit o pasă excelentă de peste 30 de metri pentru Birligea (CFR Cluj) ce a stabilit rezultatul final în minutul 79. În precedenta confruntare sub comanda selecționerului Florin Bratu, 2-1 (0-1) cu Finlanda, pe “Arcul de Triumf”, Mărginean a debutat în reprezentativa de tineret, fiind titular și substituit în minutul 67. Apărătorul lateral Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves), fiul antrenorului Mircea Țîrlea (Energia Săsciori) nu a putut onora convocarea din pricina problemelor cu COVID-19.

La prima reprezentativă a evoluat la această acțiune și un alt fotbalist din Alba. Astfel, în primul meci al lui Edward Iordănescu pe banca tehnică Andrei Rațiu (din Unirea), apărător dreapta legitimat la Huesca SD a fost integralist contra Greciei (0-1), iar în Israel (2-2) nu a fost utilizat. Nicolae Stanciu nu a fost convocat în această perioadă întrucât mijlocașul albaiulian a plecat în China pentru a se alătura noii sale echipe Wuhan Three Towns, nou promovată în primul eșalon al tării asiatice, noul sezon urmând să înceapă pe 23 aprilie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea