Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, gol egalizator pentru ACR Messina și MVP în derby “de Sicilia”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zlătneanul Andrei Mărginean (20 de ani) a înscris golul egalizator prin care ACR Messina a scor o remiză, la Palermo, în cel mai vechi derby din Sicilia, și a fost desemnat MVP-ul întâlnirii.

Partida a avut loc în etapa a 23-a din Serie C, pe “Renzo Barbera”, în prezența a 3500 de spectatori, și s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce gazdele conduceau cu 2-0 după primul mitan. Fotbalistul din Alba a punctat în minutul 61, cu o reluaare cu capul, la o centrare primită de la Russo. Mărginean a fost titular și a fost înlocuit în minutul 84.

Este a doua remiză consecutivă pentru ACR Messina, clasată pe poziția a 17-a a ierarhiei, cu 19 puncte, fără victorie în 2022 din 3 jocuri. Echipa românului va juca runda viitoare tot în deplasare, la Bari, lider, cu 51 de puncte. Mărginean, internațional Under 20, a ajuns la a 3-a reușită stagională pentru echipa la care a fost împrumutat în acest sezon de Sassuolo. Acesta a bifat 11 prezențe (431 de minute), marcând de 3 ori în ultimele 5 dispute pentru nou-promovată.

FOTO: ACR Messina (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea