Rămâi conectat

Curier Județean

Ziua Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba: Simpozion, lansare de carte, concert coral şi recital de muzică de cameră, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Alexandra Mates

Publicat

în

Astăzi, 24 octombrie, de la ora 18.00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia  va avea loc un eveniment cultural organizat cu ocazia Zilei Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba. Astfel, albaiulienii şi nu numai sunt invitaţi să participe la un simpozion, o lansare de carte, un concert coral şi un recital de muzică de cameră.

La simpozionul „Augustin Bena” vor participa pr. conf. univ. dr. Adam Domin de la Facultatea de Teologie Ortodoxă Alba Iulia, pr. prof. dr. Dragoş Şuşman din Sebeş, conf. univ. dr. Ramona Perja de la Universitatea de Arte din Târgu Mureş, Ştefan Cărpinişan din Sebeş, prof. Mihaela Gornic de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia,  Marin Petruse – primarul comunei Pianu de Jos, prof. Constantin Şalapi – directorul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeş.

După simpozion, va avea loc lansarea cărţii „Repertoriul coral Augustin Bena”, care va fi prezentată de prof. univ. dr. Adam Domin şi prof. Daniela Floroian. În continuare, cei prezenţi vor putea asista la un concert coral, susţinut de Grupul vocal „Primavera”, coordonat de Marinela Popa, Corul Facultăţii de Teologie Ortodoxă Alba Iulia, dirijor pr. conf. univ. dr Adam Domin şi Corul „Augustin Bena” al Liceului de Arte „Regina Maria”, dirijor prof. Daniela Rus.

Manifestarea se va încheia cu un recital de muzică de cameră susţinut de Duo „Ethos”: Dragoş Tudor la chitară şi Dan Liviu Cernat la violă/vioară şi Cvartetul orchestrei de cameră a judeţului Alba, format din Dan Liviu Cernat – vioara I şi Adriana Jurcă – vioara II.

Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură Augustin Bena Alba, Consiliul Judeţean Alba, Primăria comunei Pianu de Jos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea