Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Zilele oraşului Teiuş, ediţia a VII-a vor avea loc în ultima săptămâna din august

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârşitul lunii august va avea loc ediţia a VII-a a „Zilelor oraşului Teiuş” 2013. Teiuşenii sunt aşteptaţi să participe la „Marşul pentru sănătate”

Potrivit primarului oraşului Teiuş, Mirel Hălălai, administraţia locală se află în febra pregătirilor pentru a-şi primi aşa cum se cuvine oaspeţii. „În fiecare an ne dorim să avem parte de o sărbătoare de suflet, a reîntâlnirii cu cei dragi, cu oraşul natal. Spre deosebire de alţi ani, de această dată intenţionăm să promovăm, în cadrul manifestărilor care vor avea loc cu acest prilej, o acţiune extrem de importantă pentru sănătatea celor ce doresc să participe la ea. Este vorba despre „Marşul pentru sănătate”, programat să se desfăşoare pe aproape 21 km şi care va include localităţile Teiuş, Beldiu, Peţelca, Căpud şi apoi revenirea la Teiuş. Participanţii la marş vor avea ocazia să cunoască satele aparţinătoare ale oraşului nostru, amintite mai sus, să viziteze expoziţia etnografică din satul Beldiu, inaugurată cu ocazia „Întoarcerii la rădăcini” – manifestare care a avut loc la data de 9 iunie 2013, să cunoască frumuseţile naturale de pe acest traseu şi, nu în ultimul rând, să-şi revigoreze organismul prin mişcare”, a precizat primarul oraşului Teiuş, Mirel Hălălai. Şeful administraţiei locale din Teiuş a amintit că cei care doresc să ia parte la acest marş trebuie să aibă o stare de sănătate care să le permită participarea activă la acest eveniment. De asemenea, participarea la marş mai este condiţionată şi de vârstă, cea minimă fiind de 14 ani, iar în privinţa vârstei maxime nu există restricţii. “Aşteptăm teiuşenii să participe la acest „Marş pentru sănătate” ediţia I – 2013, iar înscrierile se pot face până la data de 27 august, la ora 14.00, la Primăria oraşului Teiuş, persoana de contact fiind Adriana Ştefania Marină. Incontestabil, participanţii la marş vor fi foarte câştigaţi pentru că sănătatea este bunul nostru cel mai de preţ”, ne-a declarat primarul Mirel Hălălai. (teiusinfo.ro)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea