Rămâi conectat

Actualitate

Zeci de pomi de Crăciun recuperaţi de polițiștii din Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Postului de Poliție Vadu Moţilor împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Valea Arieșului, au desfășurat marți, 25 noiembrie, activități în conformitate cu Planul comun de acţiune „Scutul Pădurii”.

Potrivit IPJ Alba, “cu ocazia verificărilor efectuate, poliţişti au identificat 50 de pomi de Crăciun ce erau abandonaţi pe raza localităţii Popeștii de Sus. Brazii au fost predaţi Ocolului Silvic Valea Arieșului pentru valorificare iar cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanelor care i-au tăiat, în vederea tragerii lor la răspundere legală.

Tot ieri, 25 noiembrie, pe un drum forestier din localitatea Tîrsa , poliţiştii din Avram Iancu l-au depistat un bărbat care transporta cu un autoturism, 12 pomi de Crăciun tăiaţi ilegal.

 Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 171 din 2010 iar cei 12 pomi de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Valea Arieșului pentru valorificare.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea