Rămâi conectat

Ştirea zilei

Zeci de mesaje de susținere pentru aiudenii Maria Simandi și Ruben Ciungan, după prestațiile de la ”Vocea României”

Publicat

în

  • Toamna se numără talentele Aiudului  

VoceaMaria Simandi și Ruben Ciungan au reprezentat cu succes județul Alba cât și municipiul Aiud, în debutul acestui sezon al emisiunii ”Vocea României”. Ambii au rămas în cursa pentru marele trofeu și îi vom vedea în continuare la TV, Maria, în echipa lui Smiley, iar Ruben, alături de Tudor Chirilă.  

Maria are 17 ani și studiază canto-jazz la Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, fiind pregătită de profesoara Laura Orian. Admirația prietenilor pentru performanța ei s-a văzut și pe Facebook, unde internauții au postat mesaje emoționante.

”Te-am văzut și te-am auzit la „Vocea României” și vreau să-ți spun ca într-adevăr ai o voce incredibila si ești o fata foarte frumoasa! Iți doresc succes maxim, dovedește-i lui Smiley ca Vocea românirii vine de la Aiud, iar trofeul si marele premiu tot aici va veni cu tine!!Te îmbrățișez”, a scris un apropiat pe pagina de Facebook.

Elit - Gustul Desăvârșit

”M-ai lăsat fără cuvinte. Ascultând-te am avut ocazia sa trăiesc momente care mi-au tăiat respirația, mai ales momentul din aceasta seara! Ai strălucit pe scena. Ești mai mult decât deosebita. Îți apreciez enorm eforturile pe care le-ai făcut în ultima perioada …orele tale de studiu, dorința ta arzătoare de a atinge performanta. Apreciez ca m-ai motivat în fiecare clipa petrecuta împreuna. Îți doresc sa ai parte de sănătate si putere de munca! Îți doresc din tot sufletul tot binele din lume, pentru ca ești o fata cu o inima mare si meriți sa ai parte doar de lucruri mărețe!
Sunt mândra de tine, cu toții suntem! Munca ta a dat roade si este abia începutul .
Repet, ai fost uimitoare!! Te aștept sa te întorci acasă si sa-mi povestești experiența minunata prin care ai trecut . Mult succes pe mai departe, așteptam cu nerăbdare sa vedem duelul. Te susțin din plin! Te pup si te îmbrățișez”, a consemnat un alt internaut.

”Felicitări Maria Ai demonstrat ca talentul tău este imens. Mult succes in echipa lui Smiley. Suntem alături de tine”, se arată într-un alt mesaj.

”Felicitări Maria!! Ai o voce foarte frumoasa si sigur vei ajunge departe , suntem mândrii de tine si iți dorim sănătate si împlinirea tuturor visurilor!”, a scris un alt prieten.

Recent absolvent al Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Regina Maria” din Alba Iulia, Ruben are 19 ani și este student, în primul an, la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Nici prestația sa nu a rămas neapreciată de internauți.

”Felicitări! Cu așa voce, ai mari șanse la titlu. Bafta multa!”

”Felicitări si mult succes pe mai departe, sa auzim ca ai ieșit din joc doar la sfârșit si atunci triumfator”.

”Sincere felicitări! Way to go!
Iți urez succes pe mai departe si iți țin pumnii. Whatever happens, you’ll still be awesome”.

”Felicitări Ruben, atât pentru acuratețea cu care ai cântat, cât și pentru curajul de a vorbi despre credința ta! Bravu.”

”Copile, ai făcut treaba buna la Vocea României. Felicitări …. Bravu !!!”

Mesajele de susținere nu au rămas fără ecou, iar Ruben și-a făcut o pagină oficială pe Facebook, pentru a-i ține la curent pe internauți cu noile evenimente din cariera sa muzicală.

”Datorita dragostei pe care v-o port, si din dorința de a comunica mai mult cu voi, cei care mi-ați făcut seara la fel de frumoasa, ca atunci când am văzut ca scaunul lui Tudor s-a întors, va invit pe o pagina care este făcută special pentru voi (da pentru voi.. ca eu am un cont de Facebook si îmi doresc sa comunic si cu oameni pe care nu i-am văzut fata in fata dar care apreciază CEVA), cei care m-ați făcut ca in seara asta sa adorm mai greu ca niciodată.. Va mulțumesc pentru susținere si sper sa comunicam pe aceasta cale si in viitor…”, a scris Ruben.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

Cum a reușit o şoferiţă din Alba să demonstreze că a fost amendată ilegal: A fost implicată într-un accident cu o autospecială ISU care transporta vaccin anti-COVID

Publicat

în

Cum a reușit o şoferiţă din Alba să demonstreze că a fost amendată ilegal: A fost implicată într-un accident cu o autospecială ISU care transporta vaccin anti-COVID

După ce, în vara anului trecut, a fost implicată într-un accident cu o autospecială ISU care transporta vaccin anti-COVID, o femeie din Alba a reuşit să demonstreze în justiţie că a fost amendată ilegal de către un poliţist rutier.

Incidentul a avut loc în 8 iunie 2021, pe DN 14B, la ieşire din municipiul Blaj spre comuna Crăciunelu de Jos, într-o zonă cu serpentine unde drumul este marcat cu linie continuă. În momentul în care autoturismul condus de femeie a fost depăşit de autospeciala ISU, într-o curbă periculoasă, a avut loc un acroşaj între cele două autovehicule, soldat cu avarierea acestora. Femeia a primit un avertisment şi i s-a suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 60 de zile.

„Nu sunt de acord. Am respectat în totalitate maşina politiei, care a depăşit pe cea mai periculoasă curbă, urmată la scurt timp de cea de-a doua ISU, care mi-a tăiat calea, deşi maşina era ieşită din carosabil, permiţând depăşirea necorespunzătoare a maşinii care nu avea semnalele acustice pornite”, a scris femeia în procesul- verbal.

Elit - Gustul Desăvârșit

Cele două autovehicule ale poliţiei şi ISU s-au oprit la circa 300 de metri de locul coliziunii, femeia susţinând că cei doi conducători auto s-au deplasat în zona unde oprise încercând să o intimideze şi să o ameninţe pentru că nu a respectat semnalele luminoase şi acustice de pe maşina poliţiei.

”În momentul în care le-am spus că nu au avut pornite semnalele acustice şi luminoase, şoferul de pe maşina poliţiei a recunoscut că nu a avut semnalele acustice, deoarece m-ar fi putut speria şi m-aş fi putut răsturna în pantă. Apoi, cei doi conducători auto s-au reîntors la maşinile conduse de aceştia şi au pornit semnalele luminoase”, a declarat şoferiţa. Femeia a mai spuscă poliţistul rutier a ascultat doar versiunea prezentată prin telefon de colegul său, respectiv a venit cu ”lecţia învăţată”, şi nu a luat în considerare susţinerile acesteia.
Altă situaţie de fapt, demonstrată în instanţă

”Petenta fost invitată la sediul Poliţiei Municipiului Blaj, pentru încheierea procesului-verbal, unde a aşteptat peste o oră. În acest interval de timp, agentul constatator a vorbit permanent la telefon pentru a obţine înregistrări de pe camerele video de pe traseul în care a avut loc evenimentul rutier. Ulterior, a obţinut o înregistrare video de pe traseul în care a avut loc evenimentul rutier, pe care o anexez înregistrată pe un DVD. Din înregistrare, se poate observa că maşina politiei şi ISU, înainte de producerea evenimentului rutier, au depăşit un alt autoturism, care circula în spatele autoturismului condus de petentă. Acea persoană putea fi reţinută ca martor asistent, dacă nu a reţinut ca martor asistent pe doamna (…). Din înregistrarea respectivă, se observă că maşina politiei şi autospeciala ISU nu aveau semnalele luminoase pornite”, se precizează în hotărârea instanţei de judecată.

Pe lângă înregistrarea video care a arătat că cele două maşini nu aveau semnalele luminoase, martora care se afla cu ea în autoturism a susţinut că cele două autospeciale nu aveau în funcţiune nici semnalele acustice. Pe 7 aprilie 2022, Judecătoria Blaj a anulat procesul-verbal, hotărârea nefiind contestată de către Poliţie.

”Petenta a avut posibilitatea efectivă să facă dovada existenţei unei alte situaţii de fapt decât cea reţinută în procesul-verbal de contravenţie, iar prin proba testimonială administrată în cauză, aceasta a reuşit să răstoarne prezumţia de temeinicie a procesului-verbal de contravenţie. Astfel, din declaraţia martorei (…), reiese că maşina poliţiei, care a încercat să depăşească maşina condusă de petentă, nu avea în funcţiune nici semnalele luminoase, nici cele sonore. Doar după impact, poliţistul a mers la maşina sa şi a pornit semnalele luminoase. Martora a văzut foarte clar când acesta a mers şi a pornit luminile, care până atunci nu funcţionau şi nici nu se auzea girofarul”, este concluzia magistratului care a judecat dosarul.

IPJ Alba trebuie să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 820 de lei.

Sursa: adevarul.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

Spectacol INEDIT la Alba Fest 2022: Cel puțin 130 de DRONE vor ilumina cerul în Cetatea Marii Uniri

Publicat

în

Spectacol INEDIT la Alba Fest 2022: Cel puțin 130 de DRONE vor ilumina cerul în Cetatea Marii Uniri

În 11 sau 12 iunie, pe perioada evenimentului Alba Fest, albaiulienii și turiștii care vor ajunge în Capitala Marii Uniri se vor putea bucura de un spectacol de lumini cu drone.

Municipiul Alba Iulia este interesat să achiziționeze un spectacol de animație realizat cu minim 130 de drone luminoase. Momentul va avea o durată de minim 10 minute, durata fiind definită ca perioada de timp cuprinsă între decolarea și aterizarea dronelor. Dronele se vor ridica la o înălțime maximă de 100 m, iar coregrafia se va desfășura pe o coloană sonoră reprezentativă pentru evenimente de animație pentru tineri.

Prin folosirea Inteligenței Artificiale, dronele autonome sunt capabile să zboare în roiuri, se evite între ele, precum și să eschiveze obstacolele în timp ce-și îndeplinesc misiunea în cel mai eficient mod posibil.

Elit - Gustul Desăvârșit

Prestatorul va contura proiectul artistic al spectacolului în așa fel încât acesta să se încadreze și să potențeze caracterul AlbaFest.

Un spectacol cu drone autonome va fi o surpriză de neuitat pentru public, dat fiind caracterul original și noutatea acestei tehnologii în România. Prima întâlnire cu dronele, la 1 decembrie 2021 a fost un real succes și așteptat acest tip de show este foarte așteptat și dorit de albaiulieni.

Alba Fest este emblema evenimentelor din Cealaltă Capitală, scena pe care își dorește să fie orice artist din lumea muzicală. Alba Fest nu este un eveniment de inerție, ci singurul festival care a exclus tot ce era în plus, aducând pe scena lui superlativele absolute ale momentului. Este singurul eveniment în care orașul are mai puțini locuitori decât spectatori: 50 000 de oameni, în trei zile de show total.

Prima întâlnire cu dronele, la 1 decembrie 2021 a fost un real succes şi acest tip de show este foarte aşteptat şi dorit de albaiulieni.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

VIDEO| ACCIDENT rutier pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu: Coliziune între două autoturisme la ieșire din Cunța

Publicat

în

VIDEO| ACCIDENT rutier pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu: Coliziune între două autoturisme la ieșire din Cunța

Un accident rutier a avut loc marți, 24 mai, în jurul orei 18.20, pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, la ieșire din Localitatea Cunța.

Din primele informații a fost o tamponare în care au fost implicate două autovehicule, care au intrat în coliziune față – spate.

Elit - Gustul Desăvârșit

În urmă cu câteva minute traficul rutier s-a reluat pe ambele benzi.

Vom reveni cu amănunte.

Video: Facebook/Vasiu Alexandru – INFO TRAFIC jud. SIBIU


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare