Rămâi conectat

Ştirea zilei

Zeci de mesaje de susținere pentru aiudenii Maria Simandi și Ruben Ciungan, după prestațiile de la ”Vocea României”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Toamna se numără talentele Aiudului  

VoceaMaria Simandi și Ruben Ciungan au reprezentat cu succes județul Alba cât și municipiul Aiud, în debutul acestui sezon al emisiunii ”Vocea României”. Ambii au rămas în cursa pentru marele trofeu și îi vom vedea în continuare la TV, Maria, în echipa lui Smiley, iar Ruben, alături de Tudor Chirilă.  

Maria are 17 ani și studiază canto-jazz la Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, fiind pregătită de profesoara Laura Orian. Admirația prietenilor pentru performanța ei s-a văzut și pe Facebook, unde internauții au postat mesaje emoționante.

”Te-am văzut și te-am auzit la „Vocea României” și vreau să-ți spun ca într-adevăr ai o voce incredibila si ești o fata foarte frumoasa! Iți doresc succes maxim, dovedește-i lui Smiley ca Vocea românirii vine de la Aiud, iar trofeul si marele premiu tot aici va veni cu tine!!Te îmbrățișez”, a scris un apropiat pe pagina de Facebook.

”M-ai lăsat fără cuvinte. Ascultând-te am avut ocazia sa trăiesc momente care mi-au tăiat respirația, mai ales momentul din aceasta seara! Ai strălucit pe scena. Ești mai mult decât deosebita. Îți apreciez enorm eforturile pe care le-ai făcut în ultima perioada …orele tale de studiu, dorința ta arzătoare de a atinge performanta. Apreciez ca m-ai motivat în fiecare clipa petrecuta împreuna. Îți doresc sa ai parte de sănătate si putere de munca! Îți doresc din tot sufletul tot binele din lume, pentru ca ești o fata cu o inima mare si meriți sa ai parte doar de lucruri mărețe!
Sunt mândra de tine, cu toții suntem! Munca ta a dat roade si este abia începutul .
Repet, ai fost uimitoare!! Te aștept sa te întorci acasă si sa-mi povestești experiența minunata prin care ai trecut . Mult succes pe mai departe, așteptam cu nerăbdare sa vedem duelul. Te susțin din plin! Te pup si te îmbrățișez”, a consemnat un alt internaut.

”Felicitări Maria Ai demonstrat ca talentul tău este imens. Mult succes in echipa lui Smiley. Suntem alături de tine”, se arată într-un alt mesaj.

”Felicitări Maria!! Ai o voce foarte frumoasa si sigur vei ajunge departe , suntem mândrii de tine si iți dorim sănătate si împlinirea tuturor visurilor!”, a scris un alt prieten.

Recent absolvent al Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Regina Maria” din Alba Iulia, Ruben are 19 ani și este student, în primul an, la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Nici prestația sa nu a rămas neapreciată de internauți.

”Felicitări! Cu așa voce, ai mari șanse la titlu. Bafta multa!”

”Felicitări si mult succes pe mai departe, sa auzim ca ai ieșit din joc doar la sfârșit si atunci triumfator”.

”Sincere felicitări! Way to go!
Iți urez succes pe mai departe si iți țin pumnii. Whatever happens, you’ll still be awesome”.

”Felicitări Ruben, atât pentru acuratețea cu care ai cântat, cât și pentru curajul de a vorbi despre credința ta! Bravu.”

”Copile, ai făcut treaba buna la Vocea României. Felicitări …. Bravu !!!”

Mesajele de susținere nu au rămas fără ecou, iar Ruben și-a făcut o pagină oficială pe Facebook, pentru a-i ține la curent pe internauți cu noile evenimente din cariera sa muzicală.

”Datorita dragostei pe care v-o port, si din dorința de a comunica mai mult cu voi, cei care mi-ați făcut seara la fel de frumoasa, ca atunci când am văzut ca scaunul lui Tudor s-a întors, va invit pe o pagina care este făcută special pentru voi (da pentru voi.. ca eu am un cont de Facebook si îmi doresc sa comunic si cu oameni pe care nu i-am văzut fata in fata dar care apreciază CEVA), cei care m-ați făcut ca in seara asta sa adorm mai greu ca niciodată.. Va mulțumesc pentru susținere si sper sa comunicam pe aceasta cale si in viitor…”, a scris Ruben.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea