Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Week-end voleibalistic la Blaj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Turneu de cadete şi meci în play-off-ul feminin

    La sfârşitul acestei săptămâni Blajul găzduieşte turneul semifinal din Campionatul Naţional de volei feminin, categoria de vârstă cadete. Echipa condusă de Emil Ciufudean şi Liliana Bogendorfer îşi va disputa accederea la turneul final cu formaţii precum CSŞ Caransebeş, CS Bravol Braşov şi CS Adep Satu Mare (prima clasată se va califica la faza finală). Turneul din 22-24 martie este cel de al treilea organizat în acest sezon competiţional în sala de sport din Parcul „Avram Iancu”. CSŞ Blaj şi Primăria municipiului Blaj şi-au propus organizarea în perioada următoare a mai multor turnee oficiale în special la categoriile de vârstă unde voleibalistele sau voleibaliştii blăjeni au şanse la obţinerea unei medalii naţionale.
De departe cel mai important dintre acestea va fi turneul de calificare în Divizia A de volei feminin, unde CS Volei Alba Blaj porneşte cu şanse categorice de reuşită (primul meci duminică, 25 martie ora 21.00, acasă în play off cu CSM Târgovişte).
În acelaşi context, precizăm că CSŞ Blaj s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului Naţional de volei speranţe. Fetele antrenate de Emil Ciufudean şi Liliana Bogendorfer au câştigat toate cele 3 partide cu scorul de 3-0 (la competitie au mai participat CSŞ Lugoj 1, CSŞ Lugoj 2 şi CSŞ Caransebeş) Ca urmare a acestor rezultate obţinute, CSS Blaj a ocupat prima poziţie a turneului regional, fiind urmată în clasament de CSŞ Lugoj 1, cea de a doua calificată.
Lotul CSŞ Blaj este format din Cristiana Ilieşiu, Alina Mărginean, Iulia Oancea, Diana Popa, Raluca Rotar, Oana Simu, Oana Vasiu şi Andrada Voina. Etapa semifinală a Campionatului Naţional se va desfăşura în perioada 7-8 aprilie, Federaţia Română de Volei urmând să stabilească clubul care va organiza acest turneu. Administraţia publică locală în parteneriat cu CSŞ Blaj a depus o oferta privind găzduirea competiţiei. CSŞ Blaj este vicecampioană en-titre la această categorie de vârstă. Acest titlu întregeşte salba de medalii a voleiului blăjean în ciuda faptului recunoscut că rezultatele remarcabile la sporturile de echipă se obţin mult mai greu decât la sporturile individuale. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea