Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VREMEA: România rămâne sub asediul fenomenelor meteo extreme. PROGNOZA METEO anunță caniculă, dar și precipitații abundente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VREMEA: România rămâne sub asediul fenomenelor meteo extreme. PROGNOZA METEO anunță caniculă, dar și precipitații abundente

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a vorbit miercuri seară, la Antena 3, despre ce ne așteaptă în perioada următoare.

„Dacă astăzi valorile au fost de 36 de grade Celsius, mâine este posibil să consemnăm în extremitatea de sud 38-39 de grade temperatură care va fi resimţită cu siguranță peste 42 de grade.

De astăzi după ora 12:00 și mai ales vineri și până sâmbătă va fi o perioadă destul de complicată pentru că sistemele noroase foarte bine organizate pe fondul mase de aer preexistente deja vor determina vijelii puternice.

Sunt aşteptate cantități de precipitații care la nivel local vor depăși 50 și 70 de litri pe metrul pătrat și când vorbim de aceste cantități pe secvențe scurte de timp cu siguranță vorbim și de situații de natură hidrologică.

Așadar, de mâine dinspre partea de vest, sud-vest, nord-vest a țării sistemele vor traversa aproape întreaga țara. După care din nou vorbim de caniculă așa cum spuneam.

Cu siguranță de duminică vorbim de 34-35 grade Celsius, după care luni, marți, miercuri 38-39 de grade Celsius”, a spus Elena Mateescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea