Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vremea de Crăciun 2022 și Revelion 2023. Prognoza METEO pentru luna decembrie și prima săptămână din ianuarie

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Vremea de Crăciun 2022 și Revelion 2023. Prognoza METEO pentru luna decembrie și prima săptămână din ianuarie

În următoarele patru săptămâni, în România vor altena perioadele cu temperaturi scăzute, cu unele peste mediile normale în timpul iernii. Totodată, este posibil să apară precipitațiile în mai multe zone din țară.

În săptămâna 12-19 decembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sud-estice și local în cele sudice, estice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele sudice și centrale, dar și deficitar, local, în nord-estul țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, informează Mediafax.

În săptămâna 19-26 decembrie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în regiunile centrale, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

În săptămâna 26 decembrie- 02 ianuarie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales la munte. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va avea o tendință ușor deficitară în toate regiunile.

În săptămâna 02-09 ianuarie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele intracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a decedat la 76 de Ani pe patul de spital. S-a luptat cu o tumoră pe creier

Bera Larisa

Publicat

în

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a decedat la 76 de Ani pe patul de spital. S-a luptat cu o tumoră pe creier Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci (76 de ani), a murit pe patul de spital. El era internat de aproape o lună de zile în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea