Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Votaţi desenul Ioanei Zah din Alba Iulia! De Ziua Naţională va putea reprezenta imaginea României, cu un logo pe Google

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Desenul unei eleve din Alba Iulia a fost selectat de Google, împreună cu alte 14 lucrări transmise de copiii din România pentru logo-ul care va fi afişat pe prima pagină a motorului de căutare, de Ziua Naţională a României.

 De curând, google.ro a lansat un concurs naţional „Doodle 4 Google” cu tema „România mea este…”, la care elevii claselor I-VIII din România au fost invitaţi să realizeze un desen care va reprezenta România de Ziua Naţională, 1 Decembrie 2012. La concurs au participat peste 10.000 de tineri din ţară, iar juriul a selectat din mii de desene primite, pe cele mai artistice şi autentice 15 din fiecare grupă de vârstă (clasele I-IV, respectiv clasele V-VIII). Ioana Zah, elevă la Şcoala Generală Mihai Eminescu din Alba Iulia a fost selectată de  juriul Google România la categoria claselor V-VIII.

 „România mea este un spaţiu bine determinat, frumos prin peisajele sale (lacul), tradiţii şi simboluri: farfurie, poarta maramureşeană, colac, ulcior, grâu şi steagul României”, aşa îşi descrie Ioana desenul.

 Desenul Ioanei Zah poate fi votat aici, până la data de 27 noiembrie.

 Marele câştigător va fi anunţat în cadrul ceremoniei de premiere din data de 29 noiembrie, unde vor fi invitaţi toţi cei 30 de semifinalişti, de la ambele secţiuni. Acesta va primi un premiu în bani, în valoare de 15.000 de lei. Mai mult, şcolile la care învaţă primii 5 candidaţi cu cel mai mare punctaj vor primi câte un premiu în valoare de 20.000 lei iar primii 10 finalişti ai concursului vor fi anunţaţi pe site-ul concursului şi vor primi câte o tabletă Android şi un set de premii Doodle 4 Google.

 Desenul (doodle) caştigător va fi publicat pe pagina de start a Google România (www.google.ro), în data de 1 decembrie 2012, pe durata întregii zile.

 Acest concurs este organizat de Google.ro în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării Sportului şi Tineretului şi TVR.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea