Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vlăduț Roba, EROUL din Țara Moților, a primit un aparat de sudură din partea primăriei ABRUD pentru a continua să pună „osul la treabă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vlăduț Roba, EROUL din Țara Moților, a primit un aparat de sudură din partea primăriei ABRUD pentru a continua să pună „osul la treabă”

Un băiat de numai 14 ani din Abrud, EROU în timpul inundațiilor din Țara Moților: Și-a alertat vecinii înainte ca urgia să înceapă și a pus „osul” la curățenie

Vlăduț Roba : Un băiat de numai 14 ani a devenit peste noapte un erou pentru comunitatea sa, în urmă cu câteva zile, după ce și-a alertat vecinii în legătură cu urgia care era pe punctul de a se petrece în Abrud.

Mai mult, acesta a fost prezent „la datorie” pentru a-și ajuta concetățenii, în timpul viiturilor, iar acum acesta a primit din partea primăriei Abrud un aparat de sudură, pe care l-a cerut pentru a putea să continue să ajute comunitatea din care face parte.

„Oameni mici care fac lucruri mari . Așa este Vlăduț Roba, care la cei 14 ani ai săi s-a dovedit un stâlp al comunității din care face parte.

În momentul în care a realizat cât de puternică este viitura a dat alarma și a anunțat toți vecinii, participând activ la toate activitățile desfășurate pentru înlăturarea pagubelor produse.

Respect, OM mic, dar MARE!”, a scris Sergiu Simina, viceprimarul orașului Abrud, într-o postare publicată în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | George Țălnar, antrenor principal al echipei U18 de la Universitatea Cluj: ”Întotdeauna mi-au plăcut provocările”

Ziarul Unirea

Publicat

în

George Țălnar, antrenor principal al echipei U18 de la Universitatea Cluj: ”Întotdeauna mi-au plăcut provocările” George Țălnar este noul antrenor principal al echipei U18 de la Universitatea Cluj, de la 1 iulie 2024. Totodată, rămâne implicat în proiectul OptimumGT Alba Iulia, în care crede cu tărie și pe care speră  să-l dezvole și să-l aducă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea