Rămâi conectat

Ştirea zilei

Viorica Silinca, tânăra din Alba Iulia care și-a înjunghiat soțul, a fost trimisă în judecată

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Viorica Silinca, tânăra din Alba Iulia care în 13 septembrie și-a înjunghiat soțul, în zona abdominală, a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor calificat.

Femeia a fost arestată de instanţa de judecată la două zile după ce a săvârșit agresiunea și a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

Potrivit IPJ Alba, “pe fondul consumului de alcool, între cei doi soţi s-a produs un conflict spontan şi o altercaţie în timpul căreia Viorica S., de 25 de ani, din Alba Iulia, i-a aplicat soţului său o lovitură în zona abdominală, cu un cuţit. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde a fost diagnosticat cu ,,plagă înjunghiată”.

Primul termen de judecată a fost fixat pentru 11 noiembrie 2013.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni Comuna Vidra din Munţii Apuseni deţine câteva curiozităţi suficiente pentru a determina un turist să o viziteze. Localitatea deține un record care nu va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea