Rămâi conectat

Actualitate

Vineri si sâmbătă – Ziua porților deschise la Seminarul teologic Ortodox din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Începând cu anul școlar 2012-2013, Seminarul Teologic Ortodox „Sfantul Simion Stefan” din Alba Iulia își desfășoară activitatea într-o locatie nouă, situată pe Bulevardul Transilvaniei, în zona Schit, langă Biserica mare. Vineri si sâmbată, 19-20 aprilie, intre orele 8:00 – 18:00, aici va avea loc Ziua Portilor Deschise, toți cei interesați fiind așteptați să viziteze modernul sediu.

“Clădirea noului sediu al Seminarului Teologic, realizată și dotată după standardele europene, numară 12 săli de clasa, 1 capela pentru programul de rugăciune, 6 laboratoare de specialitate: muzică, limba română, limbi moderne, fizică, chimie, biologie, 1 biblioteca ce cuprinde peste 8000 de volume, un internat cu o capacitate de 250 locuri si o cantina cu o capacitate de 300 de locuri.

De asemenea si oferta educationala a scolii s-a largit generos, existand trei profiluri de liceu: Profilul Teologic cu specializarea teologie pastorala si Profilul Uman cu doua specializari, filologie si stiinte sociale, precum si clase de gimnaziu (V-VIII), la care se studiaza programa comuna tuturor unitatilor de invatamant.

Pe langa performante scolare si seriozitate, scoala noastra este recomandata de echilibrul moral oferit elevilor in duhul Bisericii. Va asteptam cu dragoste frateasca pe 19-20 aprilie la Seminarul Teologic Ortodox!”, se arată într-un comunicat al instituției de învățământ.

foto: 1 sediul vechi al Seminarului Ortodox din Alba Iulia; foto 2 sediul nou


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea de 1 Mai, Florii și Paște 2024. Prognoza METEO anunțată de ANM

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea de 1 Mai, Florii și Paște 2024. Prognoza METEO anunțată de ANM Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza până la jumătatea lunii mai, o prognoză care cuprinde inclusiv vremea de 1 Mai și de Paște. Conform meteorologilor, vremea va fi una cu temperaturi peste medie, dar în această perioadă sunt posibile ploi. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea