VINERI: ”Mișcare, Fitness, Energie”, în aer liber, la Alba Iulia: BodyART și antrenamente gratuite pe muzică afro, hip-hop și indiană, pe Esplanada Porții a –III-a a Cetății

miscare fitness energie Primăria Alba Iulia organizează vineri, 12 august, un eveniment nou, la care sunt invitați toți cei care vor să facă mișcare și să se relaxeze în aer liber. Este vorba despre ”Mișcare, Fitness, Energie”, un eveniment ce include 3 programe de fitness destinate tuturor utilizatorilor, nivel de începători, mediu și avansat.

Antrenamentele se vor desfășura cu începere de la ora 19.30, pe Esplanada Porții a III-a a Cetății, iar accesul este gratuit.

INFORMARE COVID-19

Mai jos, cele trei programe de antrenament la care puteți participa:

BodyART – un antrenament care îți va atinge trupul, mintea și sufletul; exerciții statice și dinamice de forță condimentate cu elemente de întindere și relaxare; mobilitate, putere, condiție fizică, rezistență, echilibru. Antrenamentul va fi susținut de Nicoleta Nicolescu.

URBHANIZE – un program dance-fitness ce combină două stiluri de dans din culturi diferite: hip-hop și bhangra  – dans indian tradițional – cu elemente de toning. Antrenamentul va fi susținut de Simona Ionescu.

AFRO-AEROBIC – un program intens de cardio și tonifiere, muzică afro și mișcări afro; dans tradițional și modern și distracție care te încarcă cu energie pozitivă – susținut de PAF (Papa Abdoulaye Faye).

Acesta este un prim pas pe care îl facem în încercarea de a dezvolta astfel de evenimente în care să facem sport afară”, a declarat, la Radio Unirea FM,  Robert Roman, consilier responsabil cu organizarea evenimentelor din cadrul Primăriei Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...