Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VINERI: ”Mișcare, Fitness, Energie”, în aer liber, la Alba Iulia: BodyART și antrenamente gratuite pe muzică afro, hip-hop și indiană, pe Esplanada Porții a –III-a a Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

miscare fitness energie Primăria Alba Iulia organizează vineri, 12 august, un eveniment nou, la care sunt invitați toți cei care vor să facă mișcare și să se relaxeze în aer liber. Este vorba despre ”Mișcare, Fitness, Energie”, un eveniment ce include 3 programe de fitness destinate tuturor utilizatorilor, nivel de începători, mediu și avansat.

Antrenamentele se vor desfășura cu începere de la ora 19.30, pe Esplanada Porții a III-a a Cetății, iar accesul este gratuit.

Mai jos, cele trei programe de antrenament la care puteți participa:

BodyART – un antrenament care îți va atinge trupul, mintea și sufletul; exerciții statice și dinamice de forță condimentate cu elemente de întindere și relaxare; mobilitate, putere, condiție fizică, rezistență, echilibru. Antrenamentul va fi susținut de Nicoleta Nicolescu.

URBHANIZE – un program dance-fitness ce combină două stiluri de dans din culturi diferite: hip-hop și bhangra  – dans indian tradițional – cu elemente de toning. Antrenamentul va fi susținut de Simona Ionescu.

AFRO-AEROBIC – un program intens de cardio și tonifiere, muzică afro și mișcări afro; dans tradițional și modern și distracție care te încarcă cu energie pozitivă – susținut de PAF (Papa Abdoulaye Faye).

Acesta este un prim pas pe care îl facem în încercarea de a dezvolta astfel de evenimente în care să facem sport afară”, a declarat, la Radio Unirea FM,  Robert Roman, consilier responsabil cu organizarea evenimentelor din cadrul Primăriei Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea consumului de droguri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea consumului de droguri Marți, 23.04.2024, 2 reprezentanți ai Serviciului Educație al Penitenciarului Aiud, inspector principal de poliție penitenciară Ioana BUCUR și subcomisar de poliție penitenciară Iosif Attila KÖBLE, au fost prezenți în calitate de parteneri al Poliției Orașului Teiuș și al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea