Rămâi conectat

Politică Administrație

Vineri la ora 12.00 va fi inaugurat Heliportul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Heliportul Spitalului de Urgenţă Judeţean Alba Iulia va fi inaugurat mâine, 20 septembrie anunţă reprezentanţii instituţiei. Aeroportul pentru uzul elicopterelor medicale a fost realizat în curtea Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia şi este necesar pentru aterizarea şi decolarea elicopterelor medicale şi pentru obținerea unui punctaj cât mai mare la certificarea ISO pentru spitalul din Alba Iulia.

Pentru realizarea acestui proiect Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba a încheiat un parteneriat cu Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, care va asigura terenul pentru acest obiectiv. Consiliul Judeţean Alba a investit suma de 192. 918 lei.

Practic heliportul va fi amplasat pe baza sportivă a Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul”, care se află în imediata vecinătate a Spitalului. În acest parteneriat instituția de învățământ asigură terenul, iar instituția sanitară fondurile necesare pentru investiție”, a explicat Diana Mârza, directorul economic al Spitalului Județean de Urgență Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea