Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

VINERI: „Alba Iulia Stand – Up Poetry”, show de poezie tânără, pe esplanada Muzeului Național al Unirii. 14 dintre cei mai talentați tineri poeţi români, prezenți în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

VINERI: „Alba Iulia Stand – Up Poetry”, show de poezie tânără, pe esplanada Muzeului Național al Unirii. 14 dintre cei mai talentați tineri poeţi români, prezenți în Cetatea Alba Carolina

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează vineri, 12 aprilie 2024, începând cu ora 17:00, pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, cea de-a șasea ediție a show-ului de poezie tânără – „Alba Iulia Stand – Up Poetry”.

Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Filiala Alba – Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia și Palatul Principilor din Alba Iulia. Proiectul coordonat de bibliotecarele Luiza Pop și Cornelia Oargă va fi prezentat de bibliotecara Daniela Floroian și de poetul Marcel Vișa.

Citește și: SÂMBĂTĂ: GOTHIC, una dintre cele mai vechi formații de metal din România, concert la Alba Iulia, alături de Overburn, la Hideout, în spațiile Ryma

La eveniment vor fi prezenți și vor lectura din opera poetică proprie, 14 dintre cei mai talentați tineri poeţi români: Hristina Doroftei, Costel Stancu, Adriana Teodorescu, Marian Mihai, Violeta Pintea, Andrei Novac, Carmen Secere, Cătălin-Mihai Ștefan, Radu Andriescu, Dalia Rădac, Tudor Cosmin, Vasi Prode, Georgiana Olaru și Marcel Vișa.

Invitații speciali ai acestei ediții de „Alba Iulia Stand – Up Poetry” sunt artistul Zoltan Butuc, ce va susține un recital de poezie cântată și muzicianul Ovidiu Pârjol, cu un recital la pian. De asemenea, cei prezenți vor putea vizita și admira o expoziție de poezie gândită și amenajată de bibliotecara Monica Avram.

Început în anul 2019 ca un proiect dedicat tinerilor poeți, „Alba Iulia Stand – Up Poetry” s-a bucurat de succes nu numai în rândul acestora ci și în rândul scriitorilor consacrați, al creatorilor de frumos din toate sferele culturii și al publicului larg, motiv pentru care organizatorii au decis continuarea lui. Intrarea la eveniment este liberă. Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru „a gusta” din plin poezie contemporană românească.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MIERCURI: Înotătorul Avram Iancu se întâlnește cu albaiulienii la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va lansa la Alba Iulia cel mai recent volum ”Provocarea Rinului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

MIERCURI: Înotătorul Avram Iancu se întâlnește cu albaiulienii la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va lansa la Alba Iulia cel mai recent volum ”Provocarea Rinului” Miercuri, 22 mai 2024, cu începere de la ora 17:00, toți cei ce iubesc sportul, aventura și călătoriile sunt așteptați la Biblioteca Județeană „„Lucian Blaga” Alba la o întâlnire cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea