Rămâi conectat

Curier Județean

Vineri, 25 septembrie, ședință publică ordinară la Consiliul Local Abrud. Vezi proiectele propuse pe ordinea de zi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul Nicolae Simina a convocat Consiliul Local Abrud în şedinţă publică ordinară pentru vineri, 25 septembrie 2015, la ora 13. Aceasta se va desfășura în sala de şedinţe ”Avram Iancu” din cadrul Primăriei Abrud, având propusă următoarea ordine de zi:

primaria abrud

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local, completarea Listei obiectivelor de investiții pentru anul 2015.
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea validării modificării bugetului local pentru anul 2015, realizată prin Dispoziția primarului nr.467/2015.
  1. Proiect de hotărâre privind acordarea unui premiu în valoare de câte 500 lei unui număr de 10 familii care au domiciliul în orașul Abrud și au împlinit 50 de ani de la căsătorie până la data de 15 septembrie 2015.
  1. Proiect de hotărâre privind modificarea și ajustarea tarifelor pentru activitatea de colectare, transport și depozitare a deșeurilor menajere și similare acestora, atât la persoane fizice cât și la persoane juridice.
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei de priorități pentru repartizarea cu chirie a locuințelor din fondul locativ de stat.
  1. Proiect de hotărâre privind atribuirea în folosință gratuită Asociației Pensionarilor ”Ion Buteanu Abrud” a unui spațiu în suprafață de 55,70 m.p. din imobilul situat în Abrud, strada Ion Buteanu, nr.4.
  1. Proiect de hotărâre privind utilizarea cărții cu titlul ,”Despărțământul Abrud” din Biblioteca Orășenească Abrud la diverse evenimente culturale organizate la nivel de oraș.
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbării destinației unor materiale.
  1. Probleme curente. (Ovidiu Culda)

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea