Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Viile de la Jidvei ”atacate” în grup – hoții au cules o jumătate de tonă de struguri

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrătorii Postului de Poliție Jidvei aflaţi în dispozitivele de acţiune constituite pentru prevenirea furturilor pe raza comunei, au prins în flagrant un grup de 9 persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 63 de ani, având toți domiciliul în comună, care au sustras cantitatea de 475 kg de struguri, dintr-o parcela de vie a unei ferme viticole.

Prejudiciului creat prin infracţiune, estimat la 1.200 lei, a fost recuperat în întregime prin restituirea strugurilor sustraşi reprezentantului societăţii comerciale păgubite.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea