Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO/Alexandru Pereș: ”Nu există niciun proiect pentru autostrada Sebeș-Turda, doar studii de prefezabilitate”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

*”Roman și Dumitrel se plimbă mai nou împreună! S-au lăudat! Eu vreau lucruri concrete”

Senatorul PDL Alexandru Pereș a comentat, în conferință de presă, anunțul făcut recent de președintele CJ Ion Dumitrel și vicepreședintele Florin Roman privind demararea studiilor topografice și geologice a terenurilor de pe tronsonul viitoarei autostrăzi Sebeș-Turda.

Pereș consideră că discuția este prematură deoarece încă nu există niciun proiect și că ar fi bine ca cei doi să se ocupe de lucruri concrete, cum ar fi de exemplu tronsonul de autostradă Orăștie Sibiu unde sunt probleme și lucrările nu avansează sau de rezolvarea definitivă a problemelor de la podul din Partoș.

Am văzut povestea aceea frumoasă pe unde trece autostrada, inclusiv acel desen făcut de mână, deci nimic pe ceea ce înseamnă un proiect viabil. Ştiu că într-adevăr această autostradă în timp va apărea dar nu vin să arunc lucruri care să deranjeze pe moment când eu nu am decât un studiu de prefezabilitate. (…) Urmărind povestea din ziar ne dăm seama că sunt necesare 4-5 poduri ceea ce înseamnă un efort extraordinar. Nu reușim să-l facem pe acesta, de la Oarda! (…) Da, mai nou se plimbă împreună (n.r. Florin Roman și Ion Dumitrel). S-au lăudat! Eu vreau lucruri concrete”:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, două performanțe excepționale în mai puțin de o lună: ”Medaliile curg, precum lacrimile mele de bucurie!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, două performanțe excepționale în mai puțin de o lună: ”Medaliile curg, precum lacrimile mele de bucurie!” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean a reușit două performanțe excepționale în mai puțin de o lună: campioană balcanică și dublă campioană națională la Culturism și Fitness. Sportiva din Alba Iulia a postat pe pagina personală de Facebook un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea