VIDEO: Zeci de şoferi prinşi cu viteză excesivă pe autostradă, în minivacanţa de 1 Decembrie. „Recordul” din weekend a fost de 218 km/h

Zeci de şoferi prinşi cu viteză excesivă pe autostradă, în minivacanţa de 1 Decembrie. „Recordul” din weekend a fost de 218 km/h. Minivacanța de 1 decembrie a fost cu ghinion pentru cel puțin 28 de șoferi. Aceștia au fost prinși că circulau cu mașina cu viteză mare, mult peste limita legală.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat, în ultima săptămână, 28 de şoferi care circulau cu viteză excesivă. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 218 kilometri la oră, pe autostrada A3. Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române care acţionau pentru siguranţa şi fluenţa traficului rutier pe autostrăzi au depistat, în ultima săptămână, 28 de şoferi care circulau cu viteze excesive.

Astfel, pe autostrada A1, 15 şoferi au fost înregistraţi circulând cu viteze cuprinse între 181 şi 197 kilometri la oră, pe autostrada A2, a fost depistat un şofer care circula cu viteza de 192 kilometri la oră, iar pe autostrada A3, au fost depistaţi 12 şoferi care au depăşit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 183 şi 218 kilometri la oră.

Viteza maximă a fost înregistrată la data de 28 noiembrie, când poliţiştii care acţionau pe A3 au depistat o femeie, de 29 de ani, din Zalău, conducând cu viteza de 218 kilometri la oră. Aceasta a fost sancţionat cu amendă de 2.900 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...