Rămâi conectat

Actualitate

Video VIRAL cu un cal ținut în bucătăria unui apartament. Polițiștii locali l-au amendat pe proprietar cu 500 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii locali din Satu Mare l-au amendat pe un un bărbat, cu 500 de lei, pentru că ţinea un cal în apartament. Potrivit declaraţiilor făcute de acesta, calul era cadou pentru cumnatul său. Ulterior, animalul a fost dus la o rudă dintr-un sat din apropierea orașului.

Poliţiştii locali din Satu Mare au fost solicitaţi, în noaptea de miercuri, 19 iunie, spre joi. 20 iunie, să intervină într-un bloc de pe strada Arinului din Satu Mare pentru că un bărbat făcea gălăgie şi îşi deranja vecinii. Ajuns la faţa locului, echipajul Poliţiei Locale a descoperit în bucătăria bărbatului un cal.

„Lucian D. a fost sancţionat contravenţional, calul fiind dus la o rudă a bărbatului dintr-un sat din apropierea municipiului Satu Mare”, au arătat reprezentanţii Poliţiei Locale Satu Mare.

Imaginile surprinse de către poliţiştii locali au fost postate pe pagina de Facebook a instituţiei, iar comentariile sătmărenilor au fost pe măsură. „Foaie verde busuioc/Paşte calul într-un bloc/Paşte calul lui Gheorghiţă/Mândru ca o garofiţă”, a scris unul dintre comentatori.

FOTO/ VIDEO: Poliția Locală Satu Mare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vouchere pentru alimente 2024: Câte tranșe vor fi virate până la sfârșitul anului pe cardurile sociale

Bera Larisa

Publicat

în

Vouchere pentru alimente 2024: Câte tranșe vor fi virate până la sfârșitul anului pe cardurile sociale Voucherele de alimente în valoare de 250 de lei, sunt acordate o dată la două luni, unui număr estimat de 2,4 milioane de beneficiari. Aceste vouchere sunt menite să sprijine persoanele vulnerabile, asigurându-le accesul la produsele alimentare de bază. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea