Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Vasile Dîncu, despre clădirile din Alba Iulia, în posesia Armatei: „Aștept planul din partea autorităților locale și după aceea o să discutăm”

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Vasile Dîncu, despre clădirile din Alba Iulia, în posesia Armatei: „Aștept planul din partea autorităților locale și după aceea o să discutăm”

Vasile Dîncu, ministrul Apărării, s-a aflat joi, 9 iunie, la Alba Iulia, la festivitatea de absolvire a Promoției 2022 – „Încoronarea de la Alba Iulia – 100” a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”.

După festivitate acesta a dezbătut mai multe subiecte, printre acestea fiind și situația clădirilor din Cetatea Alba Carolina care aparțin armatei și dacă ministerul are vreun plan cu acestea.

„Eu aștept planul din partea autorităților locale și după aceea o să discutăm pe ele, noi suntem deschiși ca infrastructura pe care nu o folosim în aceast moment să fie dată în custodie pentru autoritățile locale care au proiecte.

YouTube video

Din păcate, vreau să vă spun că foarte multe proiecte care au fost făcute în anii trecuți, date autorităților locale, nu au reușit să facă în cinci ani sau în zece ani cât au avut termen ca să facă o investiție și atunci se întorc la noi”, a declarat Ministrul Apărării.

Referitor la prezența unui proiect pe masa ministrului acesta a declarat că „pe masa mea nu este, dar cred că este pe masa Ministerului de mulți ani acest proiect, pentru că și atunci când eram Senator am insistat pentru acest proiect din Alba Iulia privind acele clădiri.

În momentul acesta suntem în analiza mai multor dosare, nu știu dacă și acesta este în analiză, știu că s-a recrutat în anii trecuți, a fost un raport negativ pentru că armata avea nevoie de acele clădiri.

Vom face analiza din nou, dacă va fi o nouă cerere și eu sunt dispus să facem acest lucru pentru că mă interesează să gestionăm cât mai economic infrastructura noastră, vreau să producă infrastructura noastră, avem costuri în plus dacă susținem clădiri care nu sunt în acest moment funcționale”, a declarat Vasile Dâncu, ministrul Apărării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Accident MORTAL la Șard. Un bărbat a decedat, după ce s-a răsturnat cu un tractor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Accident MORTAL la Șard. Un bărbat a decedat, după ce s-a răsturnat cu un tractor Un accident mortal a avut loc sâmbătă seara la Șard. Un bărbat de 43 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu un tractor. Citește și: VIDEO | Accident MORTAL pe DN 75, la Muncelu: Două femei, de 87 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea