Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Valea Aiudului, POLUATĂ de un bărbat, care a aruncat vopsea lavabilă în apă: A fost AMENDAT cu 1000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un cetățean din Aiud a fost amendat cu 1000 de lei de către Poliția Locală a municipiului, pentru că a aruncat vopsea lavabilă în Valea Aiudului, producând astfel o sursă de poluare.

„În după-amiaza zilei de joi, 17 iunie 2021, ne-a fost semnalat clipul video de mai jos în care se poate observa o substanță care poluează Valea Aiudului.

La scurt timp, Poliția Locală a municipiului Aiud a identificat sursa poluării (vopsea lavabilă aruncată ilegal în vale de către un cetățean care a vopsit ceva în curte), iar cetățeanul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 RON.

Am spus-o și o mai spunem ori de câte ori este cazul: avem zero toleranță pentru cei care murdăresc sau degradează spațiile publice sau mediul înconjurător de pe raza municipiului Aiud.”, a scris instituția, în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | Alertă neconfirmată de ACCIDENT în Alba Iulia, pe strada Zlatnei, la Micești

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE | Alertă neconfirmată de ACCIDENT în Alba Iulia, pe strada Zlatnei, la Micești Un accident rutier a avut loc luni la amiază, în jurul orei 12.00, pe strada Zlatnei, din cartierul Micești. Citește și: ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina în afara […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea