Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: “Urbis grates” pentru Mircea Hava, în ședința de Consiliu Local – Discursul de ADIO al edilului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a primit o diplomă Urbis grates la începutul ședinței de consiliu local, de vineri, 28 iunie. Aceasta i-a fost înmânată de viceprimarul Paul Voicu, în cadrul unui moment solemn și în aplauzele colegilor din CL.

“Ceea ce am lucrat în peste 20 de ani de activitate, toți văd și se poate vedea cu ochiul liber în oraș, prin simplul fapt că nu a fost doar un mandat sau două a unei echipe. Cetățenii au apreciat ceea ce s-a făcut sau nu în Alba Iulia. Dacă de atâtea ori domnul primar a înmânat diplome sau premii, este cazul să spunem doar atât: echipa vă mulțumește, orașul vă mulțumește, este o viață dedicată cetățenilor din Alba Iulia. De data aceasta, Urbis grates, pentru dumneavoastră!”, a spus Paul Voicu.

YouTube video

“Vă mulțumesc din suflet, știu că este un gest din suflet, mulțumirea este orașul, oamenii. A fost o etapă, eu nu am încheiat-o în schimbul unui birou. Sunt sigur că o să pot să fac lucruri bune pentru România și pentru Alba Iulia. Îmi pare rău că plec, dar o luăm de la capăt. Rămân cu voi, revin la voi, O să fac, și asta este o promisiune, și greu scoateți de la mine o promisiune, ceea ce pot și ceea ce mă lasă regulile de acolo, ca să fie un pic mai bine tot ceea ce înseamnă proiecte europene și tot ceea ce înseamnă NOI în Europa.

YouTube video

Eu vă mulțumesc, pentru colaborare, vă mulțumesc pentru oraș, mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut. Eu am o vorbă, în general, mulțumeam părinților și lui Dumnezeu că m-a lăsat să fiu contemporan cu oameni buni, cu oameni minunați ca voi!”  a declarat Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei Forțelor Aeriene din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea