Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Un polițist din Cluj, filmat în timp ce calcă pe cap un bărbat încătușat. Agenții au intervenit la un conflict izbucnit la un local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un polițist din Cluj a fost filmat în timp ce calcă pe cap un bărbat încătușat. Agenții au intervenit la un conflict izbucnit la un local.

Imaginile au apărut în spațiul public, iar conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus verificări interne.

Potrivit site-ului stiridecluj.ro, un echipaj de poliție a fost filmat pe Calea Turzii, în noaptea de 25 spre 26 noiembrie, în timpul unei intervenții de reținere a unui bărbat. În imagini se vede cum unul dintre agenți îl calcă pe cap pe bărbatul încătușat.

VIDEO poate fi urmărit AICI

În primele secunde ale filmării apar doi agenți, iar ulterior vine al treilea, care este vădit iritat de faptul că cel de la pământ s-a opus reținerii și a vrut să se răzbune. Unul dintre polițiști l-a tras la o parte, încercând să îl calmeze.

Se pare că polițiștii au fost chemați să intervină la un conflict izbucnit la un local. Agenții de pază ar fi cerut unui grup de tineri să părăsească localul, dar unul dintre ei a devenit recalcitrant. Pentru a putea evacua persoanele din interior, agenții de pază au folosit spray lacrimogen.

Persoana de la care a pornit scandalul a refuzat să se legitimeze și a fugit, iar polițiștii au urmarit-o. Până la urmă politiștii au folosit forța pentru imobilizarea bărbatului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea