Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Un cugirean, noul bombshell de la Love Island: ”Am venit să aduc magie și să-mi găsesc perechea potrivită”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

VIDEO| Un cugirean, noul bombshell de la Love Island: ”Am venit să aduc magie și să-mi găsesc perechea potrivită”

Călin Bocănici are 29 de ani, este dermopigmenist și este originar din Cugir, județul Alba. Tânărul participă la emisiunea difuzată de Pro Tv pentru a a-și găsi perechea potrivită.

Citește și: FOTO| Un tânăr originar din Alba, reconstruiește GRATUIT sprâncenele persoanelor care le-au pierdut din motive medicale: ”Le ofer încredere și bucuria de a nu se mai simți judecați”

”Mi-am ales un job unde să lucrez cu femeile pentru că îmi plac femeile, asta e explicația reală. Îmi plac femeile cu forme medii spre mari și să fie cât mai închise la culoare. Îmi place jocul seducției și mă consider un vânător înnăscut.

YouTube video

Asta suntem noi, bărbații. Femeile sunt pescarii care ne aruncă nouă momeala. Am venit la Love Island să aduc magie și să-mi găsesc perechea potrivită”, spune Călin.

Călin spune că este încă singur pentru că nu a rezonat energetic cu nici una dintre fetele cu care a avut de-a face, dar speră ca emisiunea să îl ajute să își găsească jumătatea.

Surpriza este că pe Gabriela, concurenta pe care Călin a invitat-o la cină, a mai văzut-o odată, înainte de Love Island, la o filmare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea