Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Un băiețel, vedeta primei seri de la Sărbătoarea Muzicii de la Alba Iulia: Micuțul chitarist a urcat pe scenă alături de Lupii lui Calancea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un băiețel, vedeta primei seri de la Sărbătoarea Muzicii de la Alba Iulia: Micuțul chitarist a urcat pe scenă alături de Lupii lui Calancea.

Sărbătoarea Muzicii 2023 a debutat vineri la Alba Iulia , iar formația Lupii lui Calancea feat Guz au adus folclorul românesc la un alt nivel pe scena din Cetatea Alba Carolina.

YouTube video

Citește și: 14-16 iulie 2023| Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia: Lupii lui Calancea, concert de chitare clasice și alte surprize muzicale. PROGRAM

Sutele de spectatori au petrecut împreună și au încins chiar și o horă, dar vedeta serii a fost un pici și chitara lui, fan al formației, care a fost invitat pe scenă alături de artiști.

YouTube video

Alex Calancea este un producator, compozitor si chitarist bass din Republica Moldova. Proiectul Lupii lui Alex Calancea s-a născut în 2017 din pasiunea pentru folclorul autentic, cu scopul de a aduce în prim plan baladele, motivele și poveștile haiduciei pe ritmuri moderne.

Acest proiect reprezintă o fuziune naturală unde poți auzi groove-urile de Drum’n’Bass și pasajele clasice împletite cu folclorul urban în concerte care trec publicul prin emoții și stări de la râs, la plâns, fior și uimire.

Sărbătoarea Muzicii continuă și sâmbătă și duminică la Alba Iulia, cu multe surprize muzicale și un program pentru toate gusturile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea