Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Tânăr filmat în timp ce distrugea cu tupeu, afișele care îndeamnă lumea să voteze ”da” la referendum, în centrul municipiului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr care rupea ostentativ afișele prin care Coaliția pentru familie îndeamnă lumea să voteze ”da” la referendumul din 6 – 7 octombrie a fost filmat, luni, în centrul municipiului Alba Iulia.

https://youtu.be/mKTcVB2vX0k

De fapt, respectivul tânăr și o persoană care lipea afișele au fost protagoniștii unui incident. Tânărul a încercat să oprească afișarea, pe motiv că imaginea conține culori care reproduc drapelul României.

Văzând că nu reușește, a anunțat autoritățile că, în opinia lui, se produce o ilegalitate și a început să rupă afișele deja lipite.

Potrivit IPJ Alba, într-adevăr, a existat o sesizare în urma căreia un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, a ascultat nemulțumirile tânărului și i-a indicat sesizarea acetui tip de nereguli la Biroul Electoral de Circumscripție Alba.

Polițiștii mai spun că până în acest moment nu există nicio sesizare privind distrugerea afișelor, motiv pentru care nu s-a aplicat nicio sancțiune în acest sens.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea