Rămâi conectat

Sport

VIDEO| Swansea – Petrolul 5-1: Gicu Grozav a spălat ruşinea „lupilor” cu un gol senzaţional marcat din „foarfecă”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deşi Petrolul Ploieşti s-a făcut de „minune” în Ţara Galilor, albaiulianul Gicu Grozav a spălat ruşinea echipei sale marcând singurul gol al formaţiilor româneşti din această seară de Europa League. Echipa lui Cosmin Contra are şanse mici de calificare după ce a pierdut meciul de joi seara cu scorul de 5-1, acasa la Swansea City, câştigătoarea Cupei Ligii Angliei în sezonul precedent. Gicu a dat ultimul gol al meciului, o „foarfecă” în minutul 86, reuşita fiind una de excepţie desprinsă parcă din jocurile de pe calculator. Este probabil cel mai frumos gol marcat în această seară de Europa League, iar Gicu arată că golul marcat tot din „foarfecă” pe vremea când juca la Universitatea Cluj nu a fost întâmplător.

Returul va avea loc peste o săptămână, pe stadionul „Ilie Oană”, dar „lupii” au speranţe mici de calificare ţinând cont de scorul din tur şi de forţa adversarilor.

Seară tristă pentru echipele româneşti în cupele europene:

Pandurii Tg. Jiu a fost învinsă de formaţia portugheză Sporting Braga cu scorul de 1-0 (0-0), tot în această seară, pe Cluj Arena, în prima manşă a playoff-ului Europa League la fotbal.

Astra Giurgiu a pierdut, cu scorul de 0-2 (0-1), partida disputată în deplasare, cu formaţia israeliană Maccabi Haifa, fiind prima echipă din România care a fost învinsă în această ediţie a cupelor europene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea