Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Valea Galdei „neagră ca smoala” la vărsarea în Mureș: „E bătaie de joc ce se întâmplă acolo și nimeni nu face nimic”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Valea Gălzii „neagră ca smoala” la vărsarea în Mureș: „E bătaie de joc ce se întâmplă acolo și nimeni nu face nimic”

Poluarea este o problemă care ne afectează tot mai tare, iar semnele sunt tot mai vizibile. Un cetățean a publicat câteva imagini de la confluența dintre Valea Galdei și râul Mureș, unde apa este complet neagră.

„În weekend am fost la pescuit și sâmbătă și duminică și vine valea negră cu un miros urat. Acolo cred ca deversează canalizare altfel nu îmi explic. E bătaie de joc ce se întâmplă acolo și nimeni nu face nimic”, a spus omul indignat.

YouTube video

Zona este una dintre bogățiile naturale ale județului nostru, fiind des vizitată de turiști, însă tot mai des, pe malul apei, sau chiar în apă cei care confundă natura cu o haldă de gunoi aruncă de la moloz provenit din construcții, la crengi sau alte resturi menajere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea