VIDEO/ ŞTIREA TA: Haos în intersecţia din spate la piaţa din Cetate în Alba Iulia. Puţine reguli de circulaţie sunt respectate

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

intersectie02Legea este făcută pentru a fi încălcată. Din seria, parchez unde vreau, merg pe interzis şi dacă ceva nu-mi convine claxonez, mulţi participanţii la trafic din spate la piaţa din Cetate în Alba Iulia nu ţin cont de nicio regulă de circulaţie.

Mai ales în orele amiezii, în acea zonă se instalează „haosul”, după cum se poate vedea şi în filmuleţ, şoferii parchează pe spaţiul pietonal, în intersecţie sau în locuri în care oprirea este interzisă. Alţii nerăbdători să facă „piaţa” îşi riscă permisul cu o intrare pe interzis, iar pietonii neglijenţi trec strada pe oriunde când „nu vine”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În mod normal, intersecţia străzilor Toporaşilor şi Liviu Rebreanu, de unde se face şi accesul în piaţa din Cetate nu ar trebui să dea mari bătăi de cap şoferilor. Cei care circulă pe strada Toporaşilor au prioritate, iar pe strada Liviu Rebreanu într-o direcţie este drum fără ieşire, iar în cealaltă parte accesul este interzis. Din cauza lipsei locurilor de parcare şi a traficului intens, legea nu este respectată în acea zonă de comerţ.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Cu această ocazie, cititorul Ziarulunirea.ro care a trimis filmuleţul, întreabă dacă organele legii acţionează în acea zonă.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

5 Comentarii

apoliticul 20 iulie 2013 at 17:04

Problema in zona respectiva e tocmai lipsa spatiilor de parcare.Parcarile existente sint ocupate de cei care locuiesc in zona.Asa ca ori parchezi la un km si mergi pe jos ori parchezi unde apuci.
Cred ca o parte de vina o poarta si comisia de urbanism.Unde a-ti vazut fratilor piata fara locuri de parcare?A-ti dat voie tuturor sa costruiasca hale si magazine si acum pentru parcari nu mai este loc.
Din cauza asta prefer piata din centru, acolo este ditamai parcarea.

Misu 20 iulie 2013 at 21:38

Care piata? Nici targul de animale din Teius nu arata asa de rau ca piata din cetate.

patriotul 21 iulie 2013 at 11:05

ti pic romanesc

adrian 22 iulie 2013 at 15:41

Tembelii de la politia rutiera unde sunt?Bine, ca se fac bilanturi cu amenzile date la drumul mare,iar in localitati,unde e mai mare haosul,nici sa-i chemi ,nu vin!

teebee 22 iulie 2013 at 15:49

„în intersecţia din spate la piaţa din Cetate”??!! D-le Suciu presupun ca ati luat bacul fara camere de supravechere, gresesc?

Comentariile sunt oprite