Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Haită de câini fără stăpân, filmată într-un oraș din Alba: „Sper că se vor lua măsuri dar momentan nimeni….nimic”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO ȘTIREA TA| Haită de câini fără stăpân, filmată într-un oraș din Alba: „Sper că se vor lua măsuri dar momentan nimeni….nimic”

Imagini cu un grup mare de câini fără stăpân au apărut în mediul online, în zona blocurilor din orașul Abrud, județul Alba.

„Mai în glumă sau mai în serios, câinii ăștia sunt pe domeniul public, adică în caz de incidente te adresezi primăriei orașului. Indignarea mea este că trebuie să se întâmple ceva grav pentru a se lua măsuri. Locul acestora nu este printre blocuri. Sper că se vor lua măsuri dar momentan nimeni….nimic”, a scris cetățeanul care a postat videoclipul pe Facebook.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

„Am făcut plângere la primărie, fără răspuns. Aceeași situație este în centru, birourile Cupru Min sunt păzite de trei dulăi, noaptea latră la lună, deranjează liniștea publică, iar ziua dorm liniștiți la umbra brazilor argintii de la intrarea în birouri. Toți observă și vociferează, dar nimeni NU dorește să soluționeze această problemă majoră, trebuie sesizată poliția animalelor sau acționati în judecată, altfel nu ne putem plimbă seară pe străzi sau odihni un liniște! Este un drept al cetațenilor încalcat cu bună stiință”, a scris alt cetățean din Abrud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea