Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO STIREA TA| De bezna minții: Pasajul dintre Parcul Unirii și Bulevardul Transilvaniei, în BLACKOUT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De bezna minții: Pasajul dintre Parcul Unirii și Bulevardul Transilvaniei, în BLACKOUT

Pasajul care face legătura dintre parcul Unirii și bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia se află într-o beznă totală în cursul serii de astăzi, 20 noiembrie.

Așa cum reiese și din imagini, pasajul s-a transformat într-o zonă „perfectă” de a fi victima persoanelor rău intenționate, din cauza lipsei desăvârșite a luminii.

YouTube video

Pasajul subteran care face legătura între Parcului Unirii și Bulevardul Transilvaniei a fost redat circulației pietonale în urmă cu doi ani, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să aștepte la semafor ca să treacă strada de pe Bulevardul Transilvaniei sau invers.

Încă de la deschiderea sa, acesta a fost „victima” numeroaselor critici, din cauza lipsurilor și a defecțiunilor care se întâmplă frecvent la nivelul său.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea