VIDEO ȘTIREA TA| Ce a lăsat apa în urma inundațiilor din Aiud: Natura le readuce oamenilor, în oraș, gunoaiele aruncate

Ploile torențiale din noaptea de luni spre marți au făcut ravagii pe Valea Aiudului, inundând casele oamenilor din zonă și lăsând în urma lor un val imens de gunoaie aduse de ape.

În imaginile dezolante surprinse de un localnic şi trimise la adresa redacţiei ziarulunirea.ro, se pot observa sticle de plastic şi alte resturi care au fost aduse de ape în Aiud.

ELIT

Primăria municipiului a îndemnat la calm: „Autorităţile sunt în zonă şi gestionează situaţia. Va rugăm să rămâneţi calmi. Astfel de situaţii se gestionează cu răbdare. Pentru moment va putem spune că nu au fost înregistrate victime. Începând cu ora 04:00 au fost evacuate mai multe persoane. Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit deja priorităţile de acţiune. Ne concentrăm pe decolmatarea podurilor din aval pentru a fluidiza cursul apei. Tensiunea provocată de cantitatea imensă de apă este singurul pericol în acest moment. Continuăm cu podurile din amonte. De îndată ce apele se retrag, IGSU va ajunge în fiecare gospodărie afectată şi va ajută la scoaterea apei. Operaţiunea poate 2-3 zile după ce se retrag apele”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...