Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Câinii fără stăpân TERORIZEAZĂ străzile din Aiud. „Polițistul local a zis că el nu are ce să facă”

Publicat

în

Câinii fără stăpân TERORIZEAZĂ străzile din Aiud. „Polițistul local a zis că el nu are ce să facă”

Străzile din Municipiul Aiud au fost, în cursul serii trecute, un loc periculos pentru trecătorii din zonă, din cauza unei haite de câini care „patrula” prin zonă.

Așa cum se poate observa și în imaginile postate de către un localnic în mediul online, patrupezii ocupă scările unei bănci, unde încep să se joace și să latre. Aceeași persoană menționează că acesta nu este un incident izolat, străzile din Aiud fiind nesigure din cauza câinilor fără stăpân chiar și în mijlocul zilei.

„Cât de sigur e Aiudul noaptea… și ziua. Am sunat la poliția locală. Polițistul local a zis că el nu are ce să facă. A venit și un polițist de la poliția municipiului Aiud.

Electrica Furnizare Discount

A zis că el chiar nu are ce să facă. Și amândoi au zis că ecarisaj nu există la ora respectivă. În caz de nelămuriri pot transmite IPJ Alba și Politiei Locale, numele polisțistului care a refuzat să intervină și efectiv a plecat, în una din serile precedente acestei postări, când am sesizat prin apel telefonic o situație similară.”, a spus localnicul, în postarea care însoțea imaginile.

Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Albaiulianul care aduce spiritul Crăciunului cu masina împodobită cu luminițe și colinde în difuzoare a revenit și în 2021

Publicat

în

Albaiulianul care aduce spiritul Crăciunului cu masina împodobită cu luminițe și colinde în difuzoare a revenit și în 2021

Albaiulianul patruns cu totul în spiritul Crăciunului, decorându-și mașina cu luminițe colorate și difuzoare din care răsună colinde a revenit pe străzile municipiului.

În ajunul Zilei Naționale, un bărbat a decis să aducă spiritul sărbătorilor pentru toți albaiulienii așa că și-a decorat mașina cu ghirlandă luminoasă de Crăciun și difuzoare prin care colindele aduc bucuria cetățenilor.

Electrica Furnizare Discount

Bărbatul se plimbă cu mașina prin întreg orașul încercând să facă simțită atmosfera sărbătorilor de iarnă desi vremea de afară nu prea ajută.

 

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Străzile din Cugir, „împânzite” de câini maidanezi. Un biciclist, ATACAT de patrupezi

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Străzile din Cugir, „împânzite” de câini maidanezi. Un biciclist, ATACAT de patrupezi

Așa cum se poate observa și în imagini, patrupezii au ocupat un trotuar întreg, fiind peste 5, de diferite talii.

Străzile orașului Cugir sunt „împânzite” de câini maidanezi, care, după spusele localnicilor, manifestă un comportament agresiv față de cetățeni.

Electrica Furnizare Discount

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției un videoclip în care un biciclist aproape a fost atacat de mai bine de cinci câini maidanezi.

De asemenea, mai multe persoane au semnalat prezența patrupezilor în acea zonă.

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Dacia Spring apare și pe străzile din Alba Iulia: Ce preț are și care este autonomia ei

Publicat

în

Dacia Spring apare și pe străzile din Alba Iulia: Ce preț are și care este autonomia ei

A apărut prima Dacia Spring – full electric si la Alba Iulia. Începând din 20 martie, Dacia a deschis online precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la prețul imbatabil de 18.100 Euro (TVA inclus).

Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh și poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.
Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranță, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Electrica Furnizare Discount

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue și Lightning Silver. La aceasta se va adăuga, ulterior, o a patra opțiune: Goji Red.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Ulterior vor fi deschise precomenzile pentru versiunea de echipare „Comfort”, disponibilă la prețul de 16.800 Euro (TVA inclus). O variantă destinată clienților de flote va fi de asemenea disponibilă, la același preț: 16.800 Euro (TVA inclus).

Dacia Spring va putea fi achiziționată de clienții din România prin intermediul programului RABLA PLUS.

Primele livrări au fost onorate în cursul lunii septembrie 2021.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare