VIDEO: Solidari cu protestatarii din București, zeci de albaiulieni au ieșit din nou în stradă și au mărșăluit prin oraș

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Zeci de persoane s-au întâlnit și duminică seara, la Alba Iulia, ca să-și exprime solidaritatea față de protestatarii din București. Ei au mărșăluit prin oraș scandând lozinci împotriva PSD și Guvernului, purtând cu ei și un banner uriaș pe care scria că județul Alba a depășit numărul de 20.000 de semnături în campania ”Fără Penali în Funcție”.

Au fost persoane de toate vârstele, inclusiv copii. Mulți dintre participanți au purtat steaguri tricolore și pancarte, cea mai relevantă pentru tema mitingului fiind: ”Dragnea pentru București, în curând o să plătești!”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pentru a protesta față de modul în care autoritățile au gestionat mitingul Diasporei din Capitală, albaiulienii s-au întâlnit și sâmbătă seara.

Mobilizarea s-a făcut pe rețeaua de socializare, prin evenimentul intitulat ”Nu cedăm!

”PSD-ALDE a arătat aseară că legitimitatea lor se impune prin violență asupra cetățenilor. Pentru că vrem să ne exprimăm liber, pentru că vrem să fim auziți și pentru că vrem să rămânem liberi, ne vedem din nou în fața prefecturii. Nu ne intimidați, nu ne este frică, puterea suntem noi! Plecați până nu omorâți pe cineva!”, a fost textul pe care organizatorii l-au postat pe rețeaua de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Sica 13 august 2018 at 8:54

Ma indreptam aseara spre mitingul din Alba cand am auzit…m..e PSD in portavoce. Am plecat imediat. Nu pot protesta alaturi de unii care injura in portavoce. Sunt sute de copii, sunt mii de oameni decenti obligati sa asculte cum injura „aparatorul democratiei” in public si tare. Mai bine acasa decat acolo.

Vasile 13 august 2018 at 12:41

Probabil daca strigatul de lupta “m..e psd” ar fi fost la fel in limba franceza ca si in limba romana ar fi incercat in limba germana. Din pacate in loc sa ne ridicam nivelul pentru a fi egalii marilor puteri din ue nu facem decat sa il coboram la bivel de bâlci. Si cine stie, la cat semnam fara sa citim, poate chiar o sa introducem in legislatie faptul ca pentru a fi presedintele romaniei nu e obligatorie cetatenia romana.. doar asta se semneaza, nu?
Vai de noi….

Comentariile sunt oprite