Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO ȘOCANT| Șofer român, urmărit de poliția maghiară, a sărit din mașină în mers: Ce avea în autoturism?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO ȘOCANT| Șofer român, urmărit de poliția maghiară, a sărit din mașină în mers: Ce avea în autoturism?

Un șofer român a provocat o scenă demnă de o cascadorie dintr-un film de acțiune, în apropiere de Szeged, în Ungaria, când a sărit dintr-o mașină în mișcare, a informat poliția județeană din Csongrád-Csanád, într-un comunicat.

Patrulele Departamentului de Desfășurare au patrulat în zona Szeged împreună cu colegii lor cehi. Aceștia conduceau o mașină de poliție cu însemnele oficiale cehe pe autostrada 55, când un Audi plin de pasageri a virat în fața lor cu mare viteză în sensul giratoriu de la kilometrul 25. Șoferul mașinii a încetinit după ce a ieșit din sensul giratoriu, dar nu pentru a respecta limita de viteză, informează poliția maghiară.

YouTube video

Deschizând portiera stângă, a sărit din mașină în timp ce aceasta se afla în mișcare și a fugit spre pajiștea din apropiere. Poate că în acel moment i s-a părut o idee bună să își riște viața și pe cea a altora, dar nu a ajuns nicăieri. Patrulele cehe și polițiștii în așteptare l-au arestat după ce a mers câțiva metri.

Între timp, pasagerii din mașina fără șofer au reușit să oprească autoturismul. În total, în Audi călătoreau 12 persoane, toate au pretins că sunt cetățeni sirieni, dar nu aveau documente și nu au putut dovedi șederea legală în Ungaria. Astfel, polițiștii din județul Csongrád-Csanád, care au sosit între timp la fața locului, i-au escortat înapoi în zona frontierei, în conformitate cu legislația maghiară în vigoare.

După ce l-au capturat pe șoferul român în vârstă de 26 de ani, polițiștii l-au dus la Urgențe pentru îngrijiri medicale. Acesta a fost tratat pentru rănile cutanate, apoi a fost interogat ca suspect și dus în arest. Comandamentul de poliție al județului Csongrád-Csanád a inițiat o procedură penală împotriva acestuia pentru trafic de persoane și a început arestarea sa.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, anunță faptul că pensiile vor fi plătite înaintea sărbătorilor pascale. În acest sens, Casa Națională de Pensii urmează să vireze, până pe 30 aprilie, fondurile către Poșta Română și către băncile comerciale. De asemenea, Guvernul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea