Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Video ȘOCANT| Povestea lui Mr. Bean, un blănos aruncat la moarte, într-o groapă dintr-o localitate din Alba: ”Oare cât au suferit bietele animale?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Povestea lui Mr. Bean, un blănos aruncat la moarte, într-o groapă dintr-o localitate din Alba: ”Oare cât au suferit bietele animale?”

Povestea lui Mr. Bean este șocantă, îngrozitoare și cel mai probabil asemănătoare cu soarta a mii de câini din România, însă a lui, cu happy end.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

A fost aruncat la moarte, în comuna Valea Lungă, într-o groapă cu cadavre de câini, puteau fi numărate cel puțin 5, în descompunere, toți având sfori de rafie în jurul gâtului. Un tânăr din localitate și iubita sa au aflat de cazul patrupedului și au sărit în ajutorul său, fără să stea pe ganduri.

YouTube video

L-au găsit urlând și plangând de durere, neajutorat, pe fundul gropii. Câinele a fost scos, iar Marius S., salvatorul său, a încercat să îi găsească un stăpân, însă fără rezultat. În cele din urmă, Mr. Bean a ajuns în Alba Iulia, la Asociația ”Help 4 strays”, care se ocupă acum de cazul lui. A fost vaccinat, urmează să fie sterilizat și dat în adopție.

Mai mulți martori din zona unde a fost găsit Mr. Bean povestesc că localnicii obișnuiesc să spânzure animalele cu rafie și apoi îi aruncă în groapa respectivă, unde sunt lăsați să moară în chinuri.

”Oare cât au suferit bietele animale până au murit? Le-a fost foame, le-a fost sete, nu i-a auzit nimeni. Sau nu a vrut nimeni să îi audă…

Pentru Mr. Bean nu eu am fost eroina. Eu doar l-am preluat în urmă cu 2 săptămâni de la Marius S. El a fost EROUL!! El l-a scos de la moarte și apoi a încercat să îi găsească o familie. Micuțul ăsta a fost găsit și salvat. Ceilalți, nu au fost atât de norocoși.

Mulțumesc Marius, mulțumesc că există oameni ca și tine, există speranță! Iar noi ne vom asigura că Mr. Bean va dormi în vârful patului, cât de curând”, a scris pe Facebook Andreea Berar, tânăra care se ocupă de cățeii aflați în grija asociației.

Persoanele care vor să sprijine eforturile asociației o pot face în conturile de mai jos:

Beneficiar: Asociatia Help 4 Strays

RO72BTRLEURCRT0557991901 (EUR)

RO25BTRLRONCRT0557991901 (RON)

* bt pay: 0757 388 209

* Revolut: 0757 388 209

* PayPal: [email protected]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea