Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO ȘOCANT| Momentul în care un șofer lovește în plin un grup de oameni: Tânărul de 27 de ani, reţinut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO ȘOCANT| Momentul în care un șofer lovește în plin un grup de oameni: Tânărul de 27 de ani, reţinut de polițiști

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Bucureşti, care intrat cu maşina într-un grup de copii în zona Tei Toboc, a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Totul s-a întâmplat joi, 21 aprilie 2022, în jurul orei 13.40, pe o stradă din Sectorul 2, în zona Tei Toboc.

În imaginile surprinse de camerele video de supraveghere se vede cum individul, aflat la volanul unui autoturism, virează brusc la dreapta şi îi loveşte în plin pe cei mici, iar apoi îşi vede de drum.

YouTube video

Şoferul a apărut brusc, a virat la dreapta pe stradă şi în loc să încetinească, a accelerat şi i-a lovit în plin pe copii. În apropiere se aflau şi mamele copiilor răniţi.

Disperate, femeile şi-au luat copiii în braţe. Martorii din zonă au alergat spre ele să vadă ce s-a întâmplat şi au sunat la 112.

Doi dintre copii, unul în vârstă de un an şi altul de patru ani, au ajuns la spital.

„Astăzi, 26 aprilie 2022, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reținut un bărbat, în vârstă de 27 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia, precum și pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 21.04.2022, în jurul orei 13.40, Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe o arteră din sectorul 2.

În urma investigațiilor, s-a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 27 de ani, ar fi condus un autovehicul din direcția Str. Caporal Petre Ispir, iar, când a ajuns la intersecția cu Str. Gimalău, a efectuat virajul la dreapta, unde ar fi accidentat un grup de persoane, care se aflau pe partea carosabilă, după care ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului, abandonând autoturismul pe o arteră din sectorul 2.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea a doi pietoni, minori, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii Brigăzii Rutiere, Serviciul Accidente Rutiere, Biroul Accidente cu Autori Necunoscuți și Biroul Criminalistic, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 27 de ani, din Municipiul București.

Totodată, din verificările efectuate, a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat, polițiștii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de conducătorul autovehiculului, urmând ca acesta să fie prezentat în fața magistraților, cu propunere legală”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Începe vacanța de Paște 2024: Câte zile libere au elevii și când se întorc la școală după Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe vacanța de Paște 2024: Câte zile libere au elevii și când se întorc la școală după Paște Elevii vor intra de astăzi, 26 aprilie, în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce la școală miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Vacanţa de vară va începe vineri, 21 iunie, după finalizarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea