Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO ȘOCANT: Momentul carnagiului de pe Autostrada Deva-Sebeș, surprins cu o cameră de bord. Patru morți după ce un șofer a ajuns pe contrasens

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un şofer a surprins, cu o cameră aflată pe bordul maşinii sale, scenele înfiorătoare ale accidentului de pe Autostrada Deva – Orăştie, soldat cu patru morţi, după ce un şofer a intrat cu maşina pe contrasens.

YouTube video

Un şofer a înregistrat momentul producerii celui mai grav accident de pe Autostrada Deva – Sibiu, petrecut după ce un şofer a intrat pe contrasens. Patru oameni, cu vârste între 17 ani şi 70 de ani, au murit într-un accidentul rutier produs sâmbătă dimineaţa, pe Autostrada A1, pe sectorul Simeria – Deva.

Tragedia a fost provocată de un şofer în vârstă de 70 de ani, din Petroşani, care a intrat pe autostradă prin nodul rutier de la Simeria Veche, pentru a se îndrepta spre Deva, însă a greşit sensul de mers. Aflat la volanul unui autoturism, în care se mai aflau celelalte trei victime, bărbatul a circulat pe sens interzis circa trei kilometri, când a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară şi apoi cu un autoturism. A fost nevoie de intervenţia echipajelor Descarcerării pentru scoaterea celor patru victime din maşina devastată de impact. Alţi trei oameni din maşinile care circulau regulamentar au fost răniţi. Traficul a fost blocat pentru aproape trei ore, de la producerea accidentului, iar circulaţia a fost deviată pe Drumul Naţional 7.

„În operaţiunile de salvare sunt implicate şapte echipaje ale I.S.U. Hunedoara şi SAJ. Este vorba despre 2 ambulanţe de terapie intensivă şi 3 de tip.B2, o autospecială de descarcerare grea şi o altă mixtă. Dintre cele 4 persoane rănite, se pare că una a suferit traumatisme severe iar alte 3 sunt rănite .mai uşor şi conştiente. Accidentul s-a produs pe A1, la km 355, sensul de mers Deva -Simeria. Persoanele decedate şi rănitul grav sunt încarcerate”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

„În jurul orei 06.45, un autoturism Opel care circula pe contrasens pe A1, din direcţia Şoimuş-Simeria, a intrat în coliziune cu un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului a rezultat decesul a patru persoane aflate în autoturismul care a produs evenimentul rutier şi rănirea altor trei persoane”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Nu a fost prima dată când un şofer care a greşit intrarea pe autostradă în nodul rutier de la Simeria Veche a provocat un accident grav.

Sursa Adevărul

Sursa video – Observatorul Național


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea