Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| Senatorul Matieș: Gabriel Codru Pleșa își merită și el un titlu ”nobiliar” – acela de ”Rege neîncoronat al gunoaielor din Alba Iulia”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Senatorul Matieș: Gabriel Codru Pleșa își merită și el un titlu ”nobiliar” – acela de ”Rege neîncoronat al gunoaielor din Alba Iulia”

Într-o declarație politică susținută în Senatul României, senatorul PSD de Alba, Călin Gheorghe Matieș, și-a manifestat regretul față de modul în care membrii fostei Familii Regale a României, precum și turiștii, au fost primiți la Alba Iulia cu ocazia Centenarului Încoronării.

Astfel, senatorul social-democrat l-a numit pe edilul municipiului Alba Iulia „Rege neîncoronat al gunoaielor din Alba Iulia”, pentru mizeria care i-a „întâmpinat” pe oaspeții orașului.

„Gunoaiele nestrânse cu zilele și mirosul urât au ”guvernat” Alba Iulia de Zilele Centenarului Încoronării. A fost cu adevărat ”regește” să vedem cum resturi menajere tronau pe lângă hotelurile unde s-au cazat turiștii veniți la Alba Iulia să se bucure de istorie.

Nu este prima dată când primarul Pleșa și operatorul serviciului de salubrizare lasă Alba Iulia în mizerie, dar nu credeam vreodată că nesimțirea și incompetența pot să ajungă până la asemenea cote, iar orașul nostru de suflet să fie lăsat în mizerie în asemenea zile de sărbătoare.

Amintindu-mi de la ce partid provine Gabriel Pleșa nu mă surprinde! Pentru că orașele îngropate în deșeuri sunt specialitatea USR.

După o așa ispravă, Gabriel Codru Pleșa își merită și el un titlu ”nobiliar” – acela de ”Rege neîncoronat al gunoaielor din Alba Iulia”.

Îi doresc mulți ani de domnie la groapa de gunoi a politicii locale!”, a mai transmis senatorul Matieș, pe pagina sa publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiții cu o zi înainte de Florii: Se fac plăcinte cu mere și se dau de pomană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiţii în sâmbăta Floriilor – se fac plăcinte cu mere şi se dau de pomană • Istoricul sărbătorii „Moșii de Florii” Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de creștini-ortodocși cu o zi înainte de Duminica Intrării lui Hristos în Ierusalim (Duminica Floriilor) și reprezintă puntea de legătură între Postul Paștelui și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea