VIDEO: Seară magnifică pentru Nicuşor Stanciu! Dublă în Europa League pentru Anderlecht şi desemnat omul meciului cu Mainz

Paul Voicu - Primar 2020

nicusor-stanciu-anderlecht-2 Nicolae Stanciu şi-a arătat clasa şi a reuşit primele sale goluri pentru Anderlecht, în partida din Europa League, cu Mainz, câştigată de belgieni cu scorul de 6-1!

A fost seara magică a lui Stanciu, la final fiind desemnat MVP-ul partidei, suporterii scandându-i numele în repetate rânduri pe parcursul jocului.

ELIT

Ex-uniristul în vârstă de 23 de ani a spart gheaţa, a ieşit la rampă şi şi-a trecut în cont primele sale reuşite la clubul belgian, la meciul numărul 13 din toate competiţie, la finalul întâlnirii fiind desemnat de fani drept omul meciului pe site-ul UEFA.

Într-un moment când criticile se înmulţeau, din pricina faptului că nu marcase de la transferul în Belgia, mijlocașul de 23 de ani a marcat primul gol în grupele Europa League împotriva celor de la Mainz, în minutul 9, după o acțiune superbă.

Mihail David - 2020

Fotbalistul ajuns în Belgia de la Steaua pentru 9,8 milioane de euro a avansat cu mingea la picior pe partea dreaptă și din apropierea liniei de aut a șutat pe colțul scurt al portarului.

Cu 4 minute înainte de a intra la vestiare, Chipciu i-a pasat decisiv lui Stanciu la 20 de metri de poartă, iar acesta din urmă a marcat al doilea gol cu un șut la colțul scurt, stabilind scorul pauzei, 2-1.

Nicuşor Stanciu a părăsit terenul în minutul 66, în ovaţiile fanilor, care i-au apreciat prestaţia extraordinară.

Nicolae Stanciu, care a reușit să înscrie primele două goluri de la Anderlecht în victoria categorică cu Mainz, scor 6-1, a fost inclus în echipa ideală a etapei a patra a grupelor Europa League, a anunţat, vineri, site-ul oficial al UEFA.

Sunt foarte fericit că am reuşit să marchez. Este adevărat că la primul gol am vrut să centrez. Dar un gol este un gol şi plăcerea este aceeaşi întotdeauna. Este mai puţin important modul în care reuşeşti să-l înscrii. Dacă al doilea gol este tipic Stanciu? Nu ştiu, dar vreau în primul rând să-i mulţumesc lui Chipciu pentru pasă, am preluat şi am lovit”, a declarat Nicuşor Stanciu.

 

Mijlocaşul pentru care Anderlecht a plătit 7,8 milioane de euro a avut un început bun de sezon, însă în ultima perioadă evoluţiilor lui au scăzut în calitate. Presa din Belgia, dar şi specialiştii din fotbalul belgian au susţinut că faptul că n-a reuşit să marcheze i-a afectat evoluţiile. Până la meciul cu Mainz, Stanciu reuşise 4 pase de gol.

Sursa: gsp şi prosport
Vezi aici primul gol marcat de Nicuşor Stanciu

 

Vezi aici a doua reuşită a fotbalistului originar din Craiva

Dan HENEGAR

2 Comentarii

Maestru 4 noiembrie 2016 at 15:43

La iarnă e înprumutat la steaua dacă vrea să-l primească gigi ca să recupereze din banii neîncasați …văd că se umflă fasoalea în voi ….dacă nu pribeag prin europa ca toți ceilalți…

Bono 4 noiembrie 2016 at 23:34

Maistre … la „folbal” si la politica va pricepeti to(n)ti … lasa chibitzeala si pune mana pe gramatica … iNprumutatule (sic!)

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...