Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO | Scandal cu Șoșoacă, după ce a rămas făra permis! A fost prinsă cu 110km/h deși limita de viteză era de 40km/h

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scandal cu Șoșoacă, după ce a rămas făra permis! A fost prinsă cu 110km/h deși limita de viteză era de 40km/h

Senatorea independentă Diana Șoșoacă, președintele partidului SOS România, a rămas duminică fără permis de conducere, după ce a circulat în zona Buftea cu o viteză de 110km/h deși limita de viteză era de 40km/h.

Diana Șoșoacă a declarat într-un video postat pe contul său de Facebook că a fost urmărită de acasă, că doar pe ea au oprit-o polițiștii și că se dorește să fie împiedicată în alegeri, în contextul în care permisul îi va fi suspendat pe întreaga durată a campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie. Senatoarea a precizat că va depune contestație.

Citește și: Partidul Dianei Șoșoacă, SOS România, are filială în județul Alba. „Strigătul de chemare la luptă” vine de la Blaj, de lângă Câmpia Libertății

SOS România afirmă că „Brigada Rutieră a recurs la o acțiune abuzivă și fără precedent” pentru că „autovehicolul condus de senator se afla într-o coloană de mașini care se deplasa cu viteză redusă” și „această mișcare este o tentativă clară de a-l împiedica pe președintele S.O.S. România să-și desfășoare campania electorală pe teritoriul României”.

Poliția confirmă reținerea permisului

„La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu și acționau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h.

Potrivit normelor legale în vigoare, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum și la reținerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”, potrivit comunicatului poliției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea