Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO. Râuri de lacrimi și suspine la Blaj, după accidentul din Turcia. Soţul Andreei Ilieș a murit și el, la scurt timp după înmormântarea celorlalți trei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Soțul Andreei Ilieș, din Blaj, a patra victimă a tragicului accident rutier din Turcia, a murit și el, la scurt timp după înmormântarea soției sale, Cătălina Andreea Ilieș și a socrilor săi, Dan Ioan Ilieș și Cornelia Luminița Ilieș, scrie Observator.tv.

Victimă a tragediei din Turcia, în care și-au pierdut viața membrii familiei Ilieș, soțul Andreei Ilieș, un cetățean italian, grav rănit în urma impactului, a decedat la spital, la scurt timp după înmormântarea soției și a socrilor săi.

Acesta a fost internat cu răni grave într-un spital, dar în cele din urmă a decedat. Cetățeanul italian era căsătorit de foarte puțin timp cu Andreea Cătălina Ilieș.

Reamintim că cele patru persoane au aterizat în Antalya şi un microbuz i-a preluat pentru a-i transfera la hotelul din Kemer unde urmau să fie cazaţi. Din cauza vitezei pe un drum umed, pe o ploaie torenţială, şoferul turc al microbuzului a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului

Andreea Cătălina şi părinţii ei au murit pe loc, soțul româncei a murit la spital, iar șoferul microbuzului este în stare critică, la spital.

Cătălina Andreea Ilieș plecase în luna de miere cu soțul ei italian și cu părinții ei, de profesie medici, care erau în culmea fericirii că-și văzuseră fiica mireasă. Tatăl Andreei chiar a plâns de fericire, la nuntă..

Locuitorii orașului Blaj sunt în stare de șoc, după vestea că o familie de medici și fiica lor, abia căsătorită de o săptămână, au pierit într-un cumplit accident în prima lor zi de vacanță în Antalya.

Mama era doctor la Spitalul din Blaj, unde a lucrat mulţi ani şi tatăl Andreei, de profesie medic generalist.

„Au făcut o nunta, la care fata lor şi cu un inginer italian s-au căsătorit. Erau în culmea fericirii atunci. Doctorul Dan Ilieş chiar a plâns pentru că şi-a văzut fiica, în sfârşit, căsătorită. Erau extraordinar de bucuroşi, de fericiţi pentru fata lor”, a declarat Mircea Frenţiu, chirurg Spitalul Municipal din Blaj.

Sursa Observator.tv

Sursa VIDEO Alba Carolina TV


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea