Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO Rareș Buglea: “Directorul Societății de Transport Public Local (STP) Alba, Stelian Nicola, are o liniște deplină”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul unei conferinţe de presă organizate miercuri de consilierii locali ai PNL din Alba Iulia, Rareș Buglea l-a atacat dur pe directorul Societății de Transport Public Local (STP), Stelian Nicola, afirmând că motivul pentru care s-a opus adoptării bugetului municipiului pe anul în curs ar fi ceea ce el numește „jaful STP”.

Mai precis, deja celebrul consilierl liberal, susține că o rubrică importantă în cadrul proiectului de buget aprobat în cadrul ultimei ședințe de CL este dedicată STP-ului.

Buglea a mărturisit că ar vrea și el să fie patron ca și Stelian Nicola de la STP. Adică, din banul public să i se asigure absolut tot – cheltuieli, salarii și inclusiv profit, iar el să stea liniștit. Nu că nu ar sta și domnul Buglea liniștit dacă e să ne luăm după declarația sa de avere.

„Din punctul meu de vedere, aceeași problemă foarte gravă numită jaful STP, apare din nou în buget. Atâta timp cât acest jaf STP apare în buget cu cifre mari, eu nu o să votez bugetul municipal și nimic ce ține de STP atâta timp cât acest lucru nu e lămurit (…)

Cea mai profitabilă afacere din Alba Iulia, cel mai liniștit patron, căruia îi garantează banul public până și profitul, are o liniște deplină Stelian Nicola. Și eu aș vrea să fiu patron așa. Să mi se garanteze absolut tot. Cheltuieli, salarii și inclusiv profit. Și să stau liniștit. Și atunci să mă numesc mare patron la Alba Iulia. Atâta timp cât jaful astă cu STP-ul nu e lămurit, eu nu votez nimic în consiliul local, legat de ei, drept urmare nu am votat nici bugetul. Pentru că acolo o rubrică importantă o are STP-ul. Preferențialul și prietenul și iubitul STP”, a afirmat Rareș Buglea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea