Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: Protest inedit al deputatului Corneliu Olar, la moțiunea de cenzură. A întrerupt ședința cu tulnicul, îmbrăcat în costum popular. Sala l-a aplaudat, Tăriceanu mai să-l dea afară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul PNL de Alba, Corneliu Olar, s-a prezentat miercuri, la sedința de vot din Parlament pe moțiunea de cenzură, îmbrăcat în port popular și cu un tulnic, în semn de protest față de negocierile pe care le-a încercat Dragnea cu UDMR-ul.

Imediat după ce Călin Popescu Tăriceanu a deschis ședința, deputatul moților a ieșit la tribună și a întrerupt ședința din plen cu tulnicul, instrumentul prin care erau chemaţi moţii la luptă.

Gestul său a fost aplaudat de întreaga sală, însă Tăriceanu s-a ”înfuriat„ și a cerut chestorilor să fie înlăturat.

După micul protest, deputatul moților, Olar a revenit la locul său din sală, iar ședința a continuat.

Imaginile au fost postate și pe rețelele de socializare și au stârnit zeci de reacții. ”Să-i spună cineva și lui Tăriceanu că e deputat! Să iasă el afară!!!”, scrie unul dintre internauți.

Tot în cadrul dezbaterii moțiunii de cenzură, unii parlamentari PNL de Alba au afișat mesaje pe care scria ”Rușine PSD”.

”Asistăm la circul PSD contra PSD! Rar așa ceva, să depui moțiune împotriva propriului tău guvern(…)ca eclipsa!”, a spus Florin Roman.

 

[nggallery id=4217]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea