VIDEO| Primele marcaje pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1: Se forțează o deschidere a circulației până la 1 decembrie

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primele marcaje pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1: Se forțează o deschidere a circulației până la 1 decembrie

Pe lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, mobilizarea puternică denotă tot mai clar că se încearcă o deschidere a circulației rutiere până la 1 decembrie 2020. Pe lângă lucrările de asfaltare, realizate de patru firme, până seara târziu la lumina proiectoarelor, astăzi s-au realizat primele marcaje rutiere.

Lucrările de marcaje rutiere sunt executate de firma GIROD, societate care a montat și semnalizarea rutieră. Deja a fost realizat primul marcaj, între podul de peste râul Mureș și podul peste râul Ampoi.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Citește și: Video| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, patru firme asfaltează până seara târziu, la lumina proiectoarelor

Până acum se realizează premarcajele pe cei 15 kilometri care au deja toate straturile de asfalt, urmând ca ulterior să fie făcute marcajele propriu zise. Dacă vremea o să fie bună în 10 zile s-ar putea realiza marcajele pe tot lotul.

Deschiderea circulației rutiere pe lotul 1, până la 1 decembrie nu este imposibilă, dar având în vedere că „porcul” s-a îngrășat în Ajun de Crăciun, ea depinde foarte mult de vreme.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419